INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Ce omagiu! Campionii din Argentina se vor antrena de-acum pe terenul Lionel Andres Messi!

Lionel Messi și coechipierii la CM 2022, foto: Imago
Lionel Messi și coechipierii la CM 2022, foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 26 martie 2023 16:28 / Actualizat duminica, 26 martie 2023 16:28

Președintele federației argentiniene de fotbal, Chiqui Tapia, a anunțat că terenul de antrenament al naționalei Argentinei va purta, începând de sâmbăta trecută, numele Lionel Andres Messi , în locul vechii titulaturi, Casa de Ezeiza.

Este o nouă recunoaștere a valorii și performanțelor campionului mondial en-titre. Această decizie vine la capătul unei săptămâni în care jucătorul ales FIFA The Best 2022 a sărbătorit cu 83.000 de fani, pe Monumental, titlul cucerit în Qatar și a marcat al 800-lea gol al carierei la cluburi și echipa națională. 

S-a aflat salariul lui Thomas Tuchel la Bayern. Câștigă mai puțin decât la Chelsea
BUNDESLIGA
S-a aflat salariul lui Thomas Tuchel la Bayern. Câștigă mai puțin decât la Chelsea

Un nou amical pentru Argentina, contra Curaçao

La noapte, căpitanul va conduce Argentina și în amicalul în compania Curaçao, de la Santiago del Estero, și speră să înscrie din nou, ca-n precedentul joc de verificare cu Panama (2-0).

Messi e doar al doilea jucător din istorie care ajunge la 800 de goluri în carieră, fiind devansat în acest top doar de rivalul Cristiano Ronaldo (830). ”Puricele” trebuie să mai marcheze o dată pentru a ajunge la 100 de goluri în națională, performanță neatinsă de nimeni până acum. Leo este deja cel mai mare marcator din istoria albicelestilor.

Mesajul lui Messi către fani

„De multe ori mi-am imaginat cum ar fi să mă întorc în țara mea în calitate de campion mondial, dar acum n-am cuvinte pentru a explica ce simt, cât de recunoscător sunt tuturor oamenilor pentru afecțiunea lor. Au fost zile foarte speciale și nu pot să vă spun decât că sunt extrem de fericit să văd că toți argentinienii se bucură și sărbătoresc ceea ce a fost un nou succes pentru noi toți. VĂ MULȚUMESC!”, e mesajul transmis fanilor pe contul de Instagram.

ALARMĂ! Numărul meciurilor suspecte de blat au crescut cu 34% față de anul precedent! TOP 10 țări „corupte”

Odegaard, furios după intrarea „criminală” a rivalului la titlu: „Nu zic mai multe, că ar ieși rău”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează