INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Centru medical de 16 milioane de euro » United s-a săturat să fie liderul accidentărilor din Premier League

O leziune ca aceea suferită de Rooney la 3-2 cu Fulham va putea fi tratată din noiembrie la noul centru medical
O leziune ca aceea suferită de Rooney la 3-2 cu Fulham va putea fi tratată din noiembrie la noul centru medical

Articol de - Publicat sambata, 08 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 07 septembrie 2012 18:54

Clinica va fi deschisă în noiembrie, se află chiar la baza de pregătire de la Carrington şi e dotată cu aparatură de ultimă generaţie.

Sir Alex Ferguson îşi ia toate măsurile pentru a nu mai rata titlul ca sezonul trecut. După achiziţiile lui Kagawa şi Van Persie, cea mai importantă investiţie făcută de managerul lui Man. United, 16,3 milioane de euro, e într-un centru medical propriu.

Situată chiar la baza de pregătire de la Carrington şi dotată cu aparatură de ultimă generaţie, oferită de compania japoneză Toshiba Medicals, clinica va fi dată în folosinţă în noiembrie. Marele avantaj: le va oferi medicilor lui United posibilitatea de a-i diagnostica rapid şi de a-i trata mai eficient pe jucătorii accidentaţi.

Ferguson a urgentat finalizarea lucrărilor la noul centru după ce echipa lui a fost liderul accidentărilor în campionatul trecut. Numeroasele indisponibilităţi s-au răsfrînt negativ asupra evoluţiei din teren, iar United a pierdut titlul pe ultimii metri ai stagiunii.

39 de accidentări serioase a avut Man. United sezonul trecut, însumînd 1.681 de zile pierdute cu tratarea lor. Bilanţul lui City, noua campioană: 7/186

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
syodexter
syodexter  •  09 Septembrie 2012, 03:49

Adevarul este ca Manchester United a avut numai ghinion in ultimul timp . Sper sa se recupereze cat mai repede toti accidentatii :( . GLORY GLORY MAN- UNT !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează