INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Chamakh, acontat de Arsenal. Pleaca Gallas?

Articol de - Publicat miercuri, 10 februarie 2010 00:00

Atacantul lui Bordeaux, Marouane Chamakh, a semnat un precontract cu Arsenal, urmînd ca la 1 iulie, cînd va deveni jucător liber, să încheie un acord în toată regula.

 

"Tunarii" îi oferă un salariu de 50.000 de lire sterline net pe săptămînă, dar atacantul marocan susţine că nu banii l-au determinat să-i aleagă pe londonezi: "Eu am vrut neapărat să lucrez cu managerul Arsene Wenger. Dacă era vorba despre un salariu mai mare, atunci mă duceam la Liverpool".

Arsenal l-a dorit şi vara trecută pe Chamakh, dar Bordeaux s-a opus transferului pentru a-l avea pe internaţionalul marocan în Liga Campionilor.

Altfel, potrivit cotidianului Daily Mirror, Wenger ar fi dispus să-i dea drumul lui William Gallas, după ce internaţionalul francez şi-a manifestat intenţia de a părăsi clubul.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează