INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Charlotte will never walk alone » Muza jurnalismului sportiv ţine cu Liverpool în derbyul cu Man. United

Charlotte Jackson așteaptă de aproape patru ani o victorie a lui Liverpool pe Old Trafford +1   FOTO
Charlotte Jackson așteaptă de aproape patru ani o victorie a lui Liverpool pe Old Trafford

Articol de - Publicat duminica, 13 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 12 ianuarie 2013 21:34

Fostă cîntăreaţă şi practicantă de lacrosse, blonda de 33 de ani a crescut audienţele Sky Sports.

Duelul celor mai titrate trupe din Premier League e aprins la începutul anului de o apariţie incendiară. Charlotte Jackson va trăi foarte intens derbyul de astăzi, Man. United - Liverpool (15:30, DigiSport 1). Blonda de 33 de ani a pozat în lenjerie intimă, fiind aleasă "noua muză a jurnalismului sportiv britanic".

Reportera Sky Sport ţine de cînd se ştie cu "cormoranii", familia avîndu-şi originile în oraşul Beatles-ilor. Fostă cîntăreaţă, model şi prezentatoare de ştiri pentru diverse site-uri, Charlotte a fost gazdă la FIFA World Player în 2009. A practicat şi lacrosse, ciudatul sport nord-american cu plasa de fluturi, ba a şi fost implicată într-un scandal.

Colegul său Richard Keys a făcut comentarii cu tentă misogină nu doar la adresa unei arbitre de tuşă, ci şi faţă de dra Jackson, în urma cărora Sky Sports l-a şi concediat!

"Atenţie la trişorul murdar!"
Ferguson a pornit războiul psihologic, provocîndu-l pe Suarez (foto 2, în roşu) şi avertizîndu-l pe arbitrul Webb să nu cadă în capcanele uruguayanului. "Sper doar să nu pătimim din cauza unor decizii ale sale. Nu ştiu dacă el se simte bine sau nu cînd face astfel de trucuri murdare, dar eu vreau ca meciul să fie curat, fără episoade controversate", a declarat managerul lui United, aluzie la simulările şi henţul din meciul de Cupă cu Mansfield.

"Cum voi reacţiona dacă marchez pe Old Trafford cu mîna şi ştiu că am făcut henţ? N-am de gînd să alerg după arbitru să-mi asum greşeala comisă. Manchester e cel mai bun loc unde poţi învinge, dar şi pierde" (Steven Gerrard, căpitan Liverpool)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează