INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Chelsea vrea să scape de cel mai bun scump portar din lume! Cu cine vrea să îl înlocuiască

Articol de - Publicat marti, 25 aprilie 2023 16:01 / Actualizat marti, 25 aprilie 2023 19:46

Camerunezul Andre Onana (27 de ani), venit la Inter de la Ajax liber de contract, este dorit de Chelsea, ce îl propune în contrapartidă pe Kepa Arrizabalaga (28 de ani).

Echipa londoneză sondează deja terenul pentru transferurile dorite la vară. Și începe chiar de la postul de portar. Gazzetta dello Sport a scris că clubul patronat de Todd Boehly și-a trimis emisari la Milano pentru a fixa o întâlnire în care să se negocieze mutarea lui Andre Onana pe Stamford Bridge.

Mihai Stoica îl jignește pe Adrian Mutu: „Pentru imbecilii care cred că au simțul umorului”
FCSB
Mihai Stoica îl jignește pe Adrian Mutu: „Pentru imbecilii care cred că au simțul umorului”

Kepa Arrizabalaga a costat-o pe Chelsea 80 de milioane de euro

Camerunezul de 27 de ani, evaluat în prezent pe Transfermarkt.com la 20 de milioane de euro, a venit liber după despărțirea de Ajax (a fost suspendat un an pentru doping) și are contract cu Inter până în iunie 2027. 

L-a scos dintre buturi pe slovenul Samir Handanovic, ceea ce Ionuț Radu nu a reușit, și acum este titularul incontestabil al porții nerazzurra și un fotbalist cu cotă bună.

Chelsea nu s-a gândit să ofere o sumă de bani în schimbul lui, ci să-l propună pe cel mai scump goalkeeper din lume, Kepa Arrizabalaga (28 de ani), pe care l-a cumpărat în 2018 de la Bilbao, plătind clauza de 80 de milioane de euro. Plus o eventuală diferență cash (10 milioane), dacă va fi nevoie în decursul tratativelor.

Andre Onana va fi urmărit de Chelsea și la returul semifinalei Cupei Italiei dintre Inter și Juventus

Scouterii „albaștrilor” l-au urmărit pe Onana în „dubla” cu FC Porto și cu Benfica și-și vor trimite observatori și la returul semifinalei Cupei Italiei cu Juventus pentru a se convinge de oportunitatea afacerii

Camerunezul cu stil bizar de a apăra este evaluat de Inter la 40 de milioane și proprietarul chinez Steven Zhang n-ar refuza să-l vândă la acești bani după ce l-a luat la parametru zero. Problema este însă și cine îi va lua locul.

33 de meciuria bifat Andre Onana în acest sezon la Inter în toate competițiile. În 15 partide a ținut poarta închisă, primind în total 29 de goluri

Inter, interesată de Guglielmo Vicario de la Empoli

Kepa a redevenit titular la Chelsea după plecarea lui Tuchel, care miza doar pe Edouard Mendy, și a bifat 23 de partide în actualul sezon din Premier League, dintre care nouă fără gol primit. 

Spaniolul este o variantă de încredere, dar dacă vicecampioana Italiei nu va fi mulțumită la negocieri, va cere numai bani, cu care ar cumpăra din Serie A un substitut. O variantă ar fi Guglielmo Vicario (26 de ani), de la Empoli, cu care Inter a luat primul contact la meciul din week-end-ul trecut.

Citește și:

Becali s-a ținut de cuvânt! Primul boicot al FCSB împotriva lui Burleanu

Secretul succesului! Schimbarea majoră făcută de Gheorghe Hagi la Farul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  25 Aprilie 2023, 19:37

Bine ca sunteti voi destepti! Si ce ati mai vrea mai chelseilor,care ati aruncat aiurea cu banii?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează