INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENOR

Chinezii vor să-i fure Italiei selecționerul » 20 de milioane de euro în doi ani!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 05 iunie 2017 12:02

Jiangsu Suning, clubul cu același patron ca al Interului, i-a oferit un contract fabulos lui Giampiero Ventura.

Italienii tremură la gândul că Squadra Azzurra ar putea rămâne fără selecționer pe finalul preliminariilor CM 2018. Giampiero Ventura e ademenit într-o aventură asiatică de patronul chinez de la Inter.

Potrivit Corriere dello Sport, Jiangsu Suning, echipa cu care Dan Petrescu a cucerit Cupa Chinei în 2015, îl vrea urgent și i-ar oferi un contract amețitor, cu mult peste salariul de la "națională". 5 milioane de euro anual până în 2019!

Pregătită în prezent de un chinez, Li Jinyu, înlocuitorul sud-coreeanului Choi Yong-Soo, ce a dus-o pe locul 2 în sezonul trecut, Jiangsu e la ananghie. Penultima, cu opt puncte și la 24 distanță de liderul Evergrande.

Și eliminată din Liga Campionilor Asiei după dublul KO cu Shanghai SIPG, 3-5 la general! Noul responsabil tehnic al grupului Suning, Walter Sabatini (ex-Roma) vrea să redreseze situația cu tehnicianul de 69 de ani. 

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează