INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MILANO

Chivu şi colegii de la Inter ameninţaţi de patronul furios: ”Vă dau pe toţi afară!”

Moratti l-a luat în vizor și pe Chivu, deși românul n-a mai jucat de 31 de zile la Inter f
Moratti l-a luat în vizor și pe Chivu, deși românul n-a mai jucat de 31 de zile la Inter f

Articol de - Publicat sambata, 24 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 23 martie 2012 21:44

Massimo Moratti anunţă că face curăţenie masivă la vară dacă echipa nu prinde locul 3. Fundaşul român îşi pregăteşte deja bagajele, fiind oricum liber din iulie


Moratti a ajuns la capătul răbdării şi trece la represalii. Patronul lui Inter i-a ameninţat pe Chivu şi ceilalţi jucători ai lui Ranieri că vor fi alungaţi la vară dacă nu reuşesc să ajungă pe locul 3, ultimul de Ligă. "Vă dau pe toţi afară!", a tunat furios bossul nerazzurro la antrenamentul de joi.

Potrivit Il Quotidiano, criza a durat jumătate de oră. "Au tremurat şi zidurile la Pinetina! Moratti a ridicat vocea şi speră să nu mai fie silit să plece la pauză de la stadion din cauza evoluţiilor penibile ale echipei. Le-a cerut jucătorilor o reacţie de orgoliu în derbyul cu Juventus, pentru a atinge ultimul ţel posibil. Europa League ar fi o consolare deloc acceptabilă. Moratti a avertizat clar: fără locul 3 nimeni nu mai este sigur că rămîne! Va fi cutremur la toate nivelurile, pornind de la antrenorul Ranieri. Pe lîngă mare parte dintre jucători, riscă însă şi conducerea tehnică".

Sursa citată susţine că patronul pregăteşte o revoluţie, "deşi nu va fi uşor cu senatorii legaţi de Inter cu contracte de durată medie şi lungă. Dintre cei 4 cu scadenţa în iunie, Chivu, Cordoba, Castellazzi şi Samuel, doar ultimul va reînnoi un an, după ce a acceptat să-şi reducă salariul".


30 milioane de euro va pierde Inter dacă nu va juca în sezonul viitor în Liga Campionilor

7 puncte este distanţa nerazzurilor faţă de locul 3 (ocupat de Lazio) cu 10 etape rămase pînă la final

PSG îi face curte
"Chivu e cu bagajele la poartă", a anunţat ieri fcinternews.it. Agenţia merge mai departe, citînd Le Parisien, care susţine că PSG insistă pentru fundaşul român. "Directorul general Leonardo a luat deja legătura cu Chivu, antrenorul Ancelotti îl admiră pe român, însă jucătorul a amînat demararea tratativelor cu cîteva săptămîni, aşteptînd, încă, oferta de prelungire a acordului cu Inter". Administratorul delegat Paolillo a conchis: "Să terminăm sezonul şi discutăm situaţia lui Chivu".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
lumpy666
lumpy666  •  26 Martie 2012, 04:11

CHIVU ASTEAPTA INCA PRELUNGIREA CONTRACTULUI CU INTER IAR EU ASTEPT IN MARTIE PE MOS CRACIUN SA VINA DE 1 APRILIE!!! -CHIVU E DEJA UN JUCATOR DEPASIT E BATRAN,LENT PUR SI SIMPLU NU DEGEABA SA RETRAS EL DEJA DE LA NATIONALA PT CA A SIMTIT CA NU MAI FACE FATA!!!NU E BAIAT PROST IN SCHIMB STIE CAND E MOMENTUL SA SPUNA SI NU!!!!!! -PSG: DACA AR ANGAJA AR FI PT EL RAIUL DE PE PAMANT,CAMPIONATUL LIGUE 1 E OK IAR PATRONUL E SI MAI OK ASA CA CHIVU ALLER AU PARIS........!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează