INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRAGEDIE

Christian Atsu a murit la cutremurele din Turcia! Anunțul a fost făcut de agentul său

Articol de - Publicat sambata, 18 februarie 2023 10:33 / Actualizat sambata, 18 februarie 2023 19:34

Christian Atsu (31 de ani), dat dispărut după cutremurele din Turcia, a fost găsit mort, potrivit managerului său, la 11 zile de la catastrofă

După ce inițial presa internațională a publicat informația că Atsu ar fi fost găsit în viață, agentul său a declarat pe 15 februarie că e în continuare dispărut. Acum, el a anunțat că trupul neînsuflețit al lui Atsu a fost găsit sub dărâmături.

Christian Atsu a murit după cutremurele din Turcia

Potrivit presei din Turcia, Murat Uzunmehmet, managerul lui Atsu, a publicat un mesaj în care anunța că acesta a murit: „Christian Atsu a fost găsit sub dărâmături. Din păcate, și-a pierdut viața”.

Și Federația de Fotbal din Turcia a publicat un mesaj după decesul fotbalistului: „Cu profundă tristețe am aflat de decesul lui. Condoleanțe familiei, prietenilor și comunității din Hatayspor”.

Acesta a fost destinul lui. Avea bilet de plecare, dar pentru că a jucat bine şi a marcat, s-a răzgândit. A fost surprins de cutremur în cea mai fericită zi a sa. Avea avion la ora 23. Urma să plece la Istanbul, apoi în Franţa. S-a răzgândit. Este o tragedie.

Fatih Ilek, președinte Hatayspor

Internațional ghanez, Christian Atsu a ajuns la Hatayspor în septembrie 2022 și a jucat 4 meciuri în acest sezon, marcând un gol. 

De-a lungul carierei a mai jucat la Porto, Chelsea, Vitesse, Everton, Bournemouth, Malaga, Newcastle și Al Raed. Are 10 goluri în 60 de selecții pentru naționala Ghanei.

Citește și: 

Fanii turci le-au mulțumit salvatorilor români într-o scenografie emoționantă pe stadion

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează