INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MLS

Nu s-a abținut! Starul Statelor Unite le-a bătut obrazul vedetelor care s-au înghesuit la meciurile lui Messi: „Să știe că sunt invitați și la noi”

Leonardo Di Caprio, asistând la ultimul meci jucat de Messi în MLS / Captură Twitter +9   FOTO
Leonardo Di Caprio, asistând la ultimul meci jucat de Messi în MLS / Captură Twitter

Articol de - Publicat marti, 05 septembrie 2023 18:55 / Actualizat marti, 05 septembrie 2023 20:54

Campionatul Statelor Unite cunoaște o „explozie” de popularitate fără precedent, în special după ce Lionel Messi, dar și alte vedete din fotbalul internațional, s-au transferat în MLS. Totuși, nu toți americanii gustă momentul. 

Christian Pulisic, fotbalistul celor de la AC Milan și cel mai important nume din naționala Statelor Unite, a distribuit un mesaj „contondent” în contul său de Instagram, după ultimul meci al lui Inter Miami, câștigat de echipa lui Messi la Los Angeles, scor 3-1.  

Fostul jucător al lui Chelsea, 60 de selecții și 25 de goluri în naționala „The Yanks” a dat share unei postări care trecea în revistă vedetele prezente la ultimul meci al lui Messi, adăugând mesajul: „Să știe că sunt invitați și la meciurile echipei naționale a Statelor Unite”.

Mesajul său s-a viralizat rapid și a fost preluat de majoritatea publicațiilor sportive importante de pe mapamond. 

Nu s-a abținut! Starul Statelor Unite le-a bătut obrazul vedetelor care s-au înghesuit la meciurile lui Messi: „Să știe că sunt invitați și la noi”
Postarea lui Christian Pulisic

Vedete pe metru pătrat la ultimul meci al lui Leo Messi

O sumedenie de vedete au asistat la partida de luni dintre Los Angeles și Inter Miami, de pe stadionul BMO, câștigată de echipa lui Lionel Messi, scor 3-1, în runda cu numărul 26 din MLS.

La meci au fost prezenți Gerard Butler, Leonardo DiCaprio, Tom Holland (toți actori), Selena Gomez (actriță și cântăreață), James Harden, LeBron James (baschetbalişti din NBA), Prințul Harry și Meghan Markle, dar și cântărețul Tyga. Iar lista continuă!

+5 FOTO

Leonardo DiCaprio, în vârstă de 48 de ani, și-a făcut și el apariția în tribune. Actorul de la Hollywood a optat pentru o ținută lejeră, purtând un tricou, o jachetă închisă la culoare, o pereche de ochelari de soare și o șapcă de baseball. DiCaprio a fost surprins mâncând un baton de înghețată în timp ce urmărea meciul

Lista completă a celebrităților prezente la meciul Los Angeles - Inter Miami

Inter Miami a rămas neînvinsă în toate competițiile de la sosirea lui Messi, care a făcut ravagii pe teren, atrăgând privirile vedetelor prezente în tribune. Iată lista completă a celebrităților prezente la meciul Los Angeles - Inter Miami

Nu s-a abținut! Starul Statelor Unite le-a bătut obrazul vedetelor care s-au înghesuit la meciurile lui Messi: „Să știe că sunt invitați și la noi”
Vedetele prezente la ultimul meci jucat de Messi în State

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

„A luat foc” vestiarul la AS Roma! Jucătorii s-au ridicat împotriva lui Jose Mourinho

VIDEO Marco van Basten, atac brutal la Ajax: „Nu mai pot să privesc echipa! În timpul meciului am mutat la film”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  06 Septembrie 2023, 00:31

Au pierdut timpul sa mearga sa vada ***, sa vedem daca vor mai veni sa il vada si daca va ajunge antrenor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează