INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Ciao, Moro! » Ultimele aplauze pentru Morosini, jucătorul care a murit sîmbătă după un stop cardiac

O imagine emoţionantă: un bunic şi nepoţelul său privesc mesajele fanilor pentru Piermario Morosini // Foto: Guliver/GettyImages +2   FOTO
O imagine emoţionantă: un bunic şi nepoţelul său privesc mesajele fanilor pentru Piermario Morosini // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 19 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 18 aprilie 2012 21:16

8.000 de fani ai lui Livorno au fost pe stadion pentru un ultim omagiu. Astăzi, Piermario (25 de ani) va fi înmormîntat la Bergamo, oraşul natal.

Livorno, ultimul său club, va avea o tribună a stadionului numită "Piermario Morosini". La fel se va întîmpla la arena Atalantei. Chiar dacă mijlocaşul decedat sîmbătă, pe teren, la 25 de ani, după un stop cardiac, nu a jucat niciodată în culorile albastru-negru. Dar s-a născut la Bergamo. Şi tot la Bergamo va fi înmormîntat. Astăzi, la ora 11.

Marţi, sicriul lui Morosini a făcut turul de onoare pe stadionul "Armando Picchi", în aplauzele a 8.000 de suporteri ai lui Livorno. În afara arenei, alte zeci de mii de oameni au venit ca în pelerinaj. Cu flori, steaguri, tricouri, fulare. Ultimele mesaje pentru "Moro".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează