INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Cine retrogradează din Bundesliga? De la 21:30, pe Eurosport 2

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 29 aprilie 2011 11:23

Astăzi, de la 21:30, Eurosport 2 transmite în direct şi în exclusivitate meciul care deschide etapa a 32-a din Bundesliga, WERDER BREMEN VfL WOLFSBURG. Apropiindu-se finalul de sezon, Bundesliga a intrat în zona etapelor în care toate meciurile ar trebui să se dispute de la aceeaşi oră. Nemţii au împărţit însă campionatul în bucăţi şi au mutat lupta pentru evitarea retrogradării vineri, anulând însă jocurile de duminică. Astfel, în această seară se dispută Werder – Wolfsburg şi Kaiserslautern St. Pauli, Eurosport 2 urmând să transmită prima înfruntare.

Una în care Diego îşi va înfrunta fostul club pentru care a jucat 84 de meciuri între 2006 şi 2009, marcând 38 de goluri şi dând 28 de pase decisive. Ambele echipe şi-au pierdut în iarnă golgeterii: Almeida (9 goluri) a plecat la Beşiktaş, Dzeko (10 goluri) s-a transferat la Manchester City. De atunci, niciun alt jucător n-a reuşit să le depăşească performanţa, deşi a trecut aproape un tur de campionat.
Poate aşa se şi explică poziţiile celor două cluburi în a doua jumătate a clasamentului, cu toate că la start s-a pornit cu ambiţii europene. Între timp, Werder a scăpat de emoţii, însă campioana din 2009 se zbate în continuarea să evite retrogradarea. De aceea, punctele par mai importante pentru oaspeţi decât pentru gazde.

Thorsten Frings, mijlocaşul lui Bremen, e la meciul 400, fiind al doilea în topul jucătorilor în activitate, după portarul lui Hamburg, Frank Rost (423). Însă Werder are şi o lungă listă de indisponibili: Naldo, Boenisch, Prodl, Jensen, Borowski şi Avdici, în timp ce Sandro Wagner e incert. De la Wolfsburg lipseşte doar Mbokani, atacant despre care se spune că tratează cu Sunderland.

Transmisiile exclusive din Bundesliga vor continua pe Eurosport 2 sâmbătă cu meciurile BORUSSIA DORTMUND – FC NURNBERG (16:30), FC KOLN – BAYER LEVERKUSEN (18:30) şi BAYERN MUNCHEN – SCHALKE 04 (19:30). Runda se va încheia duminică, la 16:00, cu rezumatele tuturor meciurilor din această etapă.

Orice alt meci din Bundesliga poate fi văzut în direct, la cerere, pe aplicaţia www.eurosportplayer.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
claudiuhrituleac
claudiuhrituleac  •  29 Aprilie 2011, 12:12

la noi cand se vor juca toat meciurile la aceeasi ora!!! ??? pe etapa!?!?!?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează