INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Ciprian Tătărușanu, martor la momente tensionate la AC Milan! Ultrașii i-au chemat la gard, după încă o înfrângere

Ciprian Tătărușanu, AC Milan
Ciprian Tătărușanu, AC Milan

Articol de - Publicat duminica, 14 mai 2023 12:18 / Actualizat duminica, 14 mai 2023 12:46

După o săptămână cu două înfrângeri, 0-2 cu Inter în Liga Campionilor și 0-2 cu Spezia în Serie A, fanii lui AC Milan de la Curva Sud le-au cerut jucătorilor să învingă marea rivală în revanșa din semifinalele Champions.

AC Milan e într-o situație delicată tocmai acum, pe ultimii metri ai sezonului.

Principala atracție la Universitatea Craiova - Farul » Iubita fotbalistului a întors toate privirile în tribune
APARIȚIE
Principala atracție la Universitatea Craiova - Farul » Iubita fotbalistului a întors toate privirile în tribune

AC Milan, ultimele două obiective ratate?

Campioana din 2022 a trecut printr-o săptămână neagră:

  • 0-2 cu Inter, acasă, miercuri, în turul semifinalei Champions League.
  • 0-2 cu Spezia, în deplasare, în Serie A.

Se îndepărtează de două obiective importante, ultimul act al Ligii și Top 4 în campionat. E pe locul 5 acum, la patru puncte de Lazio, cu trei etape înainte de final.

După ce a ratat în 2023 și Supercupa (0-3 cu Inter), și Cupa Italiei (0-1 cu Torino, în "optimi"), ambele în ianuarie. Riscă să nu mai câștige nimic în acest sezon.

Ciprian Tătărușanu și colegii au tăcut

Sâmbătă, tocmai se terminase meciul de la Spezia. Pe „Stadio Alberto Picco", jucătorii și fanii gazdelor sărbătoreau o victorie care îi menține în lupta pentru salvare. Într-un colț al peluzei, era tensiune. Ultrașii rossoneri îi chemaseră pe jucători la marginea terenului. În mijlocul echipei, antrenorul Stefano Pioli. 

Și Ciprian Tătărușanu era acolo, tăcut, ca toți colegii săi. Niciunul dintre ei nu spunea nimic. Nici Pioli. Toți ascultau.

Ultrașii lui Milan: „Vrem 11 lei!”

Liderul fanilor de la Curva Sud Milano le-a vorbit. A ridicat vocea, dar fără să-i atace. Le-a cerut să joace cu mândrie, să lupte și, mai ales, să câștige marți în fața marilor rivali de la Inter. Un minut a durat monologul ultrasului, potrivit Gazzettei dello Sport. Jucătorii au aplaudat galeria, iar Tonali, Kjaer și Calabria le-au aruncat tricourile. În timp ce „diavolii" se îndreptau spre vestiare, Curva Sud scanda: „Vrem 11 lei!".

Prezența lui Pioli printre jucător, la gard, a surprins, dar pentru antrenor era normal. „Ceea ce s-a întâmplat a fost un lucru pozitiv. Am mers să-i salutăm pe suporteri, cum o facem întotdeauna. Prezența mea? Cum ne place să primim aplauze, suntem în fața galeriei și în alte situații", a declarat Pioli, conform Gazzettei. „Ne-au stimulat, ne-au cerut să dăm maximum. Eu am ascultat, nu am zis nimic".

Astăzi, ultrașii se duc și la centrul sportiv Milanello, pentru a-i încuraja pe rossoneri și la antrenament. Mesajul lor: „Acum, mai mult ca niciodată, să demonstrăm că noi suntem oamenii din Milano".

Totuși, în cazul în care Milan ratează și ultimele două obiective ale acestei stagiuni, Pioli ar putea fi concediat, chiar dacă mai are contract până în 2025. Potrivit site-ului Calciomercatoweb, proprietarul clubului, Gerry Cardinale, se gândește la Antonio Conte. 

Citește și: 

Anunțul zilei în Anglia: Chelsea s-a înțeles cu noul antrenor

Bayern, tot mai aproape de titlu după recitalul cu Schalke » Dortmund a făcut și ea spectacol cu Mochengladbach! Clasamentul cu două etape rămase

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  14 Mai 2023, 13:32

...nu le dam niciun leu ...dar 11 ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează