INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MECI CARITABIL

VIDEO + FOTO Ca în vremurile bune » Clarence Seedorf, gol superb într-un meci caritabil organizat în sprijinul copiilor din Ucraina

Foto: Captură Twitter @ Sky Sports
Foto: Captură Twitter @ Sky Sports

Articol de - Publicat sambata, 05 august 2023 22:34 / Actualizat sambata, 05 august 2023 23:23

Fostul mare mijlocaș olandez Clarence Seedorf (49 de ani) a marcat un gol superb în meciul caritabil organizat cu scopul a ajuta copiii ucraineni pe Stamford Bridge, acolo unde s-au înfruntat echipele lui Oleksandr Zinchenko și Andriy Shevchenko, doi fotbaliști importanți din istoria recentă a fotbalului ucrainean. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. 

Pe stadionul lui Chelsea, Stamford Bridge, a fost organizat un meci caritabil, cu scopul de a strânge fonduri pentru ajutorarea copiilor ucraineni, dar și pentru reconstruirea instituțiilor de învățământ distruse în țara vecină din cauza războiului cu Rusia. 

Florin Răducioiu, moment fabulos în studio: „Deci îl sun pe Franco Baresi acum, în direct”
SUPERLIGA
Florin Răducioiu, moment fabulos în studio: „Deci îl sun pe Franco Baresi acum, în direct”

Din echipa lui Zinchenko au făcut parte jucători precum Robert Pires, Per Mertesacker, Gerard Pique sau Yevhen Konoplyanka, de la CFR Cluj. Pe banca acestei formații a stat legendarul Arsene Wenger. 

De cealaltă parte, din echipa lui Shevchenko au făcut parte foști jucători precum Michael Essien, Jermain Defoe, Gianfranco Zola, Luca Toni, Clarence Seedorf sau Fabio Cannavaro. Emma Hayes, legendara antrenoare a echipei feminine a lui Chelsea, a stat pe banca tehnică a echipei. 

Clarence Seedorf, gol superb în meciul caritabil Game4Ukraine

Echipa condusă de Oleksandr Zinchenko a deschis scorul în minutul 38, prin Mark Noble, fostul mijlocaș de la West Ham United. 

Formația lui Shevchenko a egalat numai 3 la minute mai târziu, prin Clarence Seedorf. Fostul fotbalist de la Real Madrid, AC Milan sau Ajax a primit mingea la marginea careului, a fentat un adversar și l-a învins pe Jens Lehmann cu un șut necruțător, în vinclul drept al porții. 

Imediat după aceea, Luca Toni a sărbătorit cu Clarence Seedorf într-un mod inedit reușita. Italianul i-a „șters” gheata olandezului, în semn de apreciere pentru execuția acestuia. 

Ca în vremurile bune » Clarence Seedorf, gol superb într-un meci caritabil organizat în sprijinul copiilor din Ucraina
Foto: Twitter @ 90min

Echipa lui Zinchenko a trecut în avantaj în minutul 54, grație reușitei lui Darijo Srna. William Gallas a egalat pentru formația lui Shevchenko în minutul 77 și a stabilit scorul final al partidei. 

Citește și: 

Manchester City, de neclintit » Campioana Angliei nu renunță sub nicio formă la jucătorul curtat de PSG și FC Barcelona

Noul portar de la United a comis-o » Ce gol a luat Onana la debutul pe Old Trafford!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Aliluia
Aliluia  •  05 August 2023, 23:39

Golul ca golul, dar fenta fuse ceva de vis. Meserie.

Str82HeIL
Str82HeIL  •  05 August 2023, 23:39

La ve fotbal avem noi astia ar castiga campionatul la 50 de ani cat au

Vezi toate comentariile (2)
Comentează