INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMERUN

Clarence Seedorf îl va pregăti pe fostul dinamovist Collins Fai » Unde merge după ce a retrogradat cu Deportivo la Coruna

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 august 2018 16:57

Olandezul Clarence Seedorf (42 de ani) a fost numit în funcția de antrenor al naționalei Camerunului. 

Aficanii au ratat calificarea la Mondialul din Rusia și vor să se asigure că nu se va repeta această contraperformanță. Au purtat negocieri cu mai mulți tehnicieni de renume, cele mai avansate fiind cu Sven-Goran Erkisson. După ce discuțiile au sistat, Federația din Camerun s-a orientat către fostul star al naționalei Olandei, Clarence Seedorf

Seedorf și-a început cariera de antrenor pe banca celor de la AC Milan. A urmat o aventură în China, la Shenzhen FC, apoi 16 meciuri la Deportivo la Coruna, alături de care a retrogradat în eșalonul secund. 

Starurile naționalei din Camerun sunt Vincent Aboubakar (26 de ani, atacant la Porto), Karl Toko Ekampi (25 de ani, atacant la Villareal) și Andre Anguissa (22 de ani, mijlocaș la Marseille), toți cotați la 18 milioane de euro.

Collins-Fai, fundașul dreapta de 25 de ani trecut pe la Dinamo, în prezent coleg cu Răzvan Marin la Standard Liege, este o prezență constantă în lotul camerunez.

Vezi și: Frank Lampard, debut dramatic ca manager! Victorie în al 4-lea minut de prelungire: "Noua meserie e o nebunie!"

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează