INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Frank Lampard, debut dramatic ca manager! Victorie în al 4-lea minut de prelungire: "Noua meserie e o nebunie!"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 04 august 2018 10:37

La 40 de ani, Frank Lampard a trăit la maximum primul său meci oficial pe banca lui Derby County. Prima etapă în Championship, primul succes. 

La fel ca prietenul Steven Gerrard, fostul său coechipier la națională, Frank Lampard a abandonat microfonul analistului de televiziune, revenind în iarbă ca manager. "Îmi lipsea prea mult fotbalul. Noua meserie e o nebunie, nu poți să te oprești o secundă, dar îmi place mult", spune fostul mare jucător al lui Chelsea.

Acum, la 40 de ani, tocmai a debutat la Derby County. Prima etapă din Championship, primul succes. Și ce meci!

Condusă cu 1-0 din minutul 52 pe terenul lui Reading (echipă antrenată de Paul Clement, tehnician în staff-ul lui Chelsea între 2007 și 2011), Derby a egalat rapid, câștigând în al patrulea minut de prelungire. Momentul bucuriei maxime.

"Super Frankie Lampard", scandau la sfârșit cei 2.000 de fani ai "berbecilor". Frank Lampard era fericit. Thriller la debut. Dar victorie!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează