INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WBA

Coechipierii cer ca Tamaş să fie cumpărat de WBA: "E o persoană deosebită, îl vrem şi la anul!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 aprilie 2010 00:00

Fundaşul suedez al lui West Bromwich Albion, Jonas Olsson, l-a lăudat pe coechipierul său, Gabriel Tamaş, şi a spus că ar vrea ca românul, care se află la gruparea engleză sub formă de împrumut, să îi fie coleg şi în sezonul viitor, informează Birmingham Mail.

"Dacă mi s-ar cere părerea, verdictul meu este că Gabi este un fotbalist bun. A arătat că este un mare caracter pe teren şi că poate întări cu adevărat echipa. Un astfel de jucător este întotdeauna binevenit. Îmi face plăcere să joc alături de el şi dacă ar depinde de mine l-aş vrea aici în sezonul viitor.

Este tipul de om care se poate integra într-un grup. Felul în care este Gabi şi în care jucăm este bun pentru moralul nostru. Gabi s-a integrat bine, vorbeşte bine limba engleză, ceea ce este, de asemenea, un lucru bun. Este un jucător foarte bun şi o persoană deosebită", a spus Olsson, vicecăpitanul echipei West Bromwich.

Gabriel Tamaş a fost împrumutat, la începutul acestui an, de AJ Auxerre la West Bromich Albion. Potrivit presei britanice, evoluţiile bune ale fundaşului român din acest retur din Championship îi fac pe oficialii clubului West Bromwich să ia în considerare, din vară, opţiunea de cumpărare definitivă a lui Tamaş contra sumei de 800.000 de lire sterline.

Mediafax

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  02 Aprilie 2010, 19:38
Postat de pe 02 Aprilie 2010, 18:00

Gabi este un jucator foarte bun cand vine vorba de partide de poker de intreceri la ala care bea cel mai mult . prietenul patronilor de carciumi , nu se scrie acuma nimic de el ca habar n-au aia din presa de acolo cine e , dar veti vedea pe viitor ce va fi , sunt deacord trebuie cumparat.

Get a life!

 •  02 Aprilie 2010, 19:04

In primul rand,bravo lui.Liga a doua in Anglia e cu mult peste Liga1,ATAT LA VALOARE CAT SI LA BANI.In ceea ce priveste alcoolu,daca o face cu cap,se tine bine si in teren.In strainatate toti se distreaza si chefuiesc,dar sunt in acelasi timp profesionisti si au o limita.

 •  02 Aprilie 2010, 18:31

e mai scumpa bautura in anglia...imi pare rau pentru el.poate ii trimit colegii de pahar de la dinamo niste sticle, ca e om si el.oricum, un jucator mult prea mediatizat si mult prea "umflat" de presa.sunt altii mai buni si mai seriosi in campionatul nostru

Vezi toate comentariile (4)
Comentează