INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA AMERICA 2019

COLUMBIA - CHILE 0-0, 4-5 D. PEN. // William Tesillo, amenințat cu moartea în Columbia după ce a ratat un penalty: „O să sfârșești ca Escobar!” 

William Tesillo
William Tesillo

Articol de - Publicat luni, 01 iulie 2019 17:33

Pentru fundașul columbian William Tesillo, ratarea penaltyului care a însemnat eliminarea naționalei sale în "sferturile" Copei América (0-0, 4-5 la 11 metri cu Chile) se poate transforma într-un mare coșmar. 

Jucătorul în vârstă de 29 de ani a primit amenințări cu moartea și în țara sa, și în Mexic, unde evoluează la Club León. 

Daniela Mejía, soția fotbalistului, a dezvăluit că lui Tesillo i s-a transmis pe Instagram că va sfârși ca Andrés Escobar, internaționalul columbian ucis după autogolul din partida cu SUA (1-2), când los Cafeteros au fost trimiși acasă de la CM 1994 după faza grupelor (pierduseră deja contra "tricolorilor", 1-3).

"Acesta e fotbalul, doar un sport în care poți câștiga sau poți pierde. În fața acestor amenințări, ne rugăm la Dumnezeu. Numai El ne poate ajuta", a declarat tatăl jucătorului. 

Infailibilă la 11 metri! Chile a învins la penalty-uri Columbia, 5-4, și merge în semifinale

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează