INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MUTARE

Conte vrea un fotbalist al lui Bayern Munchen » Chelsea încearcă să-l sufle pe jucător lui AC Milan

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat duminica, 30 iulie 2017 19:55

Campioana Angliei, Chelsea, este interesată de împrumutul lui Renato Sanches de la Bayern, dar trebuie să facă față concurenței lui AC Milan.

Antonio Conte a vorbit cu Ancelotti, după disputa directă de la International Champions Cup, despre o posibilă înțelegere în privința portughezului.

Echipa germană este gata să-l lase pe mijlocașul de 19 ani să evolueze la altă formație, pentru un an, după ce în sezonul trecut jucătorul nu a fost folosit prea multe meciuri ca titular.

Conte dorește să-și întărească lotul pentru campionatul care va începe pe 12 august și încearcă să-l ”fure” pe Sanches, de sub nasul lui Milan. Portughezul a fost o captură de top realizată în mai 2016 de către Bayern, de la Benfica, contra sumei de 35 de milioane de euro.

Deși antrenorul lui Chelsea a cheltuit aproximativ 130 de milioane de lire sterline pe achiziționarea de noi jucători în această vară, el mai vrea încă trei mutări. După terminarea partidei cu Inter, din cadrul turneului asitic, managerul italian a vorbit despre intențiile sale: ”Despre perioada de transferuri, clubul îmi știe planul și care sunt posturile, unde trebuie să ne întărim. Dacă acest lucru este posibil va fi bine, iar dacă nu vom continua cu lotul actual”.

Renato Sanches este cotat la 22 de milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt. El a evoluat în 17 meciuri din Bundesliga în sezonul trecut, dar în numai 6 dintre ele a fost titular.

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează