INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Coronavirusul lovește din nou în Serie A » Alte 3 cazuri la Fiorentina: Patrick Cutrone, fost jucător la AC Milan, depistat pozitiv

Sursă foto: Facebook Fiorentina +31   FOTO
Sursă foto: Facebook Fiorentina

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2020 11:32

Italia continuă să fie epicentul pandemiei de coronavirus, iar fotbaliștii nu sunt nici ei scutiți de valul masiv de îmbolnăviri. 

Astăzi, clubul Fiorentina a anunțat că, pe lângă Dusan Vlahovic, diagnosticat ieri cu coronavirus, au fost depsitați pozitiv și fotbaliștii Patrick Cutrone (22 de ani, ex-Ac Milan), German Pezzella (28 de ani) și fizioterapeutul Stefano Dainelli. 

Cei trei fuseseră testați imediat după ce Vlahovic a fost depistat pozitiv, iar rezultatele au confirmat suspiciunile. „Toate cele trei rezultate au fost pozitive. Ei sunt în stare bună, în locuințele lor din Florența”, se arată în comunicatul emis de club.

Dusan Vlahovic, alt jucător de la Fiorentina depistat pozitiv

După Juventus și Sampdoria, protecția Fiorentinei a fost și ea fisurată de coronavirus. Atacantul sârb Dusan Vlahovic a fost depistat pozitiv, chiar dacă este asimptomatic. 

Jucătorul în vârstă de 20 de ani are un mesaj puternic. „Vă spun tuturor: nu fiți îngrijorați, sunt bine. Știu sigur că acest virus nu mă va opri. Chiar și lui îi voi marca un gol”, le-a transmis Vlahovic fanilor săi de pe Instagram.

Vezi și: 

Dusan Vlahovic, atacantul Fiorentinei, a reacționat după ce a fost depistat cu COVID-19:„ Îi voi da gol și acestui virus” + interdicție totală pentru jucătorii lui Inter

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează