INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Coşmarul lui Robben » Rivalitatea germano-olandeză a dat în clocot la amicalul batavilor cu Bayern

Articol de - Publicat joi, 24 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 23 mai 2012 22:33

Ultraşii munchenezi nu i-au iertat atacantului ratările care au costat clubul campionatul şi Liga, mai ales după ce l-au văzut în tricoul rivalei Olanda


E din nou război între nemţi şi olandezi! Ultraşii au profitat de amicalul "naţionalei" batave cu Bayern (2-3), de la Munchen, pentru a încinge spiritele înaintea "şocului" de la Euro 2012, programat pe 13 iunie la Harkov. Victima rivalităţii duse adesea la extrem: Arjen Robben.

Introdus pe final de selecţionerul Bert van Maarwijk, viitorul nostru adversar în preliminariile CM 2014 a fost fluierat copios pe Allianz Arena la fiecare atingere de balon. "Pentru că Bayern a pierdut două titluri din cauza penalty-urilor ratate de el", susţin ziariştii de la Bild. "Fiindcă a apărut în tricoul Olandei", crede managerul munchenezilor, Christian Nerlinger: "Nu uitaţi că Arjen va fi adversarul Germaniei la Euro". Atacantul n-a comentat, dar Van Maarwijk a luat foc: "E scandalos cum a fost tratat Arjen de spectatori. Într-o asemenea situaţie trebuie să te gîndeşti bine dacă merită să mai rămîi sau e cazul să-ţi cauţi de drum. Nu mai ai nici o plăcere".

"Dacă aş fi în locul lui Arjen, eu aş pleca imediat de la Bayern"
Mark van Bommel, căpitanul "naţionalei" Olandei

"Robben nu merita aşa ceva. Ce s-a întîmplat e penibil, nu mă aşteptam"
Rafael van der Vaart, atacant Olanda

Despăgubire
Amicalul Bayern - Olanda nu s-ar fi jucat dacă se găsea o altă cale de stingere a conflictului plecat tot de la Robben. Victima unei microrupturi musculare înaintea CM 2010, atacantul a jucat accidentat la turneul final şi leziunea s-a agravat. Fiindcă nu l-a putut folosi jumătate de an, Bayern a cerut despăgubiri olandezilor, materializate în testul de la Munchen.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
dreamer123
dreamer123  •  26 Mai 2012, 04:43

robben = fetitza

st3ph3nz
st3ph3nz  •  24 Mai 2012, 13:35
Postat de ulle pe 24 Mai 2012, 11:01

Un jucator de-un talent indiscutabil, dar slab atat fizic cat si psihic.

la capitolul psihic da...cred ca este un jucator de liga 1 din ROMANIA....dar la capitolul Fizic...pe bune ???? ai uitat cred cine ia dus in finala...Arjen este un super-jucator...de ce nu a batut Frank sau Bastian penaltiul....nu pentru ca sunt si mai slabi decat el ?????

kily
kily  •  24 Mai 2012, 12:34

bavarezii au dreptate, robben nu mai are ce cauta in munchen! nici dusmanul de moarte declarat al lui bayern daca era, nu putea face atata rau clubului ce l'a platit regeste si la reconditionat atunci cand l'a luat de la real. eu cred ca nu exista un atacant mai individualist ca acest olandez. o avea vre'un asist in cariera lui?!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close