INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHINA

Cosmin Olăroiu e pregătit să revină în Europa! Condiția pusă cluburilor care îl vor: „Altfel riști să te compromiți”

Cosmin Olăroiu (51 de ani) a cucerit titlul în China cu Jiangsu Suning și nu exclude o revenire în Europa.
Cosmin Olăroiu (51 de ani) a cucerit titlul în China cu Jiangsu Suning și nu exclude o revenire în Europa.

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 noiembrie 2020 19:53 / Actualizat vineri, 13 noiembrie 2020 20:23

Cosmin Olăroiu (51 de ani) a cucerit titlul în China cu Jiangsu Suning și nu exclude o revenire în Europa. 

  • Cosmin Olăroiu a detronat-o pe Guangzhou Evergrande, de opt ori câștigătoare a titlului în ultimele nouă sezoane, după ce a învins în retur cu 2-1 (0-0 în tur). Detalii AICI!

Cosmin Olăroiu este unul dintre cei mai titrați antrenori din Asia, cu titluri în China, Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite. Tehnicianul român ar fi tentat de revenirea în Europa, dar nu în orice condiții. Vrea o echipă care să își propună obiective importante. 

Cosmin Olăroiu, înapoi în Europa?

„În momentul în care treci la o echipă în Europa, care nu are un target ok, rişti să compromiţi tot ce ai făcut şi lumea poate zice că nu eşti bun în Europa. Când e un proiect care-ţi dă posibilitatea de a face ceva, nu aş ezita. Dacă voi avea posibilitatea de a antrena în Europa, voi merge. 

Am venit în China pentru că voiam să merg într-o altă ţară şi să văd dacă pot face ceva în altă ţară. Şi aş merge şi cu mare plăcere în altă parte, în Europa, oriunde, numai să fie un proiect OK. Dacă te duci la o echipă unde ai 90% şanse să retrogradezi, rişti să distrugi ce ai făcut”, a declarat Cosmin Olăroiu la TV Telekom Sport. 

VIDEO. Sărbătoare în vestiarul lui Cosmin Olăroiu! Jiangsu Suning a cucerit primul titlu din istorie

Citește și alte știri despre Cosmin Olăroiu: 

Cosmin Olăroiu, elogiat! Performanța din China, comparată cu titlul cucerit de Leicester în Premier League

Cosmin Olăroiu, reacție după titlul cucerit în China » De ce e diferit față de restul trofeelor și cum a sărbătorit: „I-am văzut fericiți, le-am urmărit trăirile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
samertx
samertx  •  14 Noiembrie 2020, 02:33
Postat de Adrian Fulgos pe 14 Noiembrie 2020, 00:33

Jose, dacă citeai atent ce a spus Olăroiu, poate pricepeai de ce nu preia naționala României. Omul vrea un proiect serios. Este dreptul lui. Ce seriozitate vezi tu la nationala neaoşă?

Proiectul României este foarte serios, atât timp cât are proiectanți mai mici ce vin cu propuneri la proiectantul șef. Când nu are proiectanți mai mici, tot serios rămâne, dar fără proiecte mici ce vin în completare. :))

ang3ldev1ls
ang3ldev1ls  •  14 Noiembrie 2020, 02:33
Postat de Razvan Mihailescu pe 14 Noiembrie 2020, 01:28

În Asia ai mers pt. bănuți și i ai făcut, în Europa nu te ia numai Becali, în rest ești NULA. De compromis în Europa n ai ce compromite ca nu exiști, tot în zona aia o sa ramai

Amaratule, asta a fost in Eruopa la un pas de o finala de EL in 2006 cu jucatori din ROmania! Dar ce sa stii tu frustratule cand ai gauri in stomac de la atata invidie si frustrare.

samertx
samertx  •  14 Noiembrie 2020, 02:29

Să fie el alesul? Nu cred!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează