INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

CR7 la puterea 81! » Ronaldo are mai multe goluri în acest sezon decît 81 de echipe din top 5 campionate ale Europei

Articol de - Publicat luni, 27 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 26 octombrie 2014 23:28

În 8 meciuri jucate, Cristiano a înscris cît Juventus. Starul lui Real a rupt seria invincibilă a lui Bravo şi l-a eclipsat pe Messi, care a dispărut după pauză în El Clasico.

Nu a fost decis de duelul stelar dintre Ronaldo şi Messi. Însă dacă Barcelona a pierdut El Clasico (1-3), deşi a deschis scorul pe Bernabeu, una dintre cauze este randamentul slab al liderului Leo.

Cînd toată lumea se aştepta la doborîrea recordului istoric al lui Zarra, argentinianul a dezamăgit, în timp ce Cristiano, liderul marcatorilor din Primera, a egalat cînd trebuia: 16 goluri în 8 meciuri!

Messi a ratat ocazia rarissimă de a omorî derbyul la 1-0, şutînd în Casillas din poziţie ideală, şi a fost şi risipitor de mingi. 13 a pierdut sîmbătă, cu un sfert peste media din acest campionat, 10,5. Iar în repriza a doua a dispărut puţin cîte puţin din joc, executînd pe final o "directă" fix în peluză!

Ronaldo a fost primul care l-a bătut pe Bravo, rupîndu-i seria fără gol primit în Primera. Şi, chiar dacă execuţiile şi pasele pe contraatacuri n-au mai fost ca altădată, tot a cîştigat duelul cu Messi.

Singur, CR7 a dat mai multe goluri în acest sezon decît 81 de echipe dintre cele 97 din primele 5 campionate ale Europei, Anglia, Spania, Italia, Germania şi Franţa. Şi exact ca Juve în opt etape!

Suarez n-a tras la poartă!
La debutul pentru Barcelona, după cele 4 luni de suspendare, Luis Suarez s-a mulţumit cu pasa de gol la reuşita lui Neymar şi cu assistul la ocazia lui Messi. Atacantul uruguayan nu a apucat să şuteze la poarta lui Casillas în 69 de minute, cît a fost păstrat sîmbătă în teren de Luis Enrique.

PARALELĂ RONALDO - MESSI
Ronaldo - Capitol - Messi
5 - Şuturi - 4
2 - Cadrate - 2
1 - Goluri - 0
53 - Mingi atinse - 86
1 - Cartonaşe - 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
sakazuke
sakazuke  •  27 Octombrie 2014, 10:42

Comentariul tăs://www.youtube.com/watch?v=5Wp4kyDTI84u...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează