INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CRIZĂ LA JUVENTUS

Creşte oferta pentru Hiddink: 5 milioane salariu!

Articol de - Publicat luni, 25 ianuarie 2010 00:00

Şefii clubului torinez sînt disperaţi să scoată echipa din criză. S-au decis să-l demită pe Ciro Ferrara, dar n-au reuşit încă să-i găsească înlocutor. Şi de aceea trebuie să facă un efort financiar ca să angajeze antrenorul dorit.


Juve a revenit pe pista Guus Hiddink. Tehnicianul olandez, care aşteaptă să-şi afle viitorul la "naţionala" Rusiei, e tentat cu o nouă ofertă. Potrivit Sports Life, " Juventus nu a vrut să-i dea iniţial mai mult de 3,5 milioane de euro salariu anual, dar acum au supralicitat la 5 milioane plus bonusurile de obiectiv. Şefii italieni nu mai vor să piardă timpul, riscînd să-l rateze pe tehnicianul batav". Surse din anturajul torinezilor susţin că "soluţia Hiddink a devenit cea mai realistă".


Pe de altă parte, Sergei Fursenko, noul preşedinte al Federaţiei de la Moscova, spune că vrea un selecţioner mai ieftin, în timp ce impresarul antrenorului anunţă că "nu ştiu nimic despre această nouă propunere, dar mergem în Rusia ca să discutăm direct cu Fursenko".

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează