INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PLECARE

Cristiano renunță la Real și pleacă definitiv din Spania din cauza scandalului cu Fiscul!

foto: reuters
foto: reuters

Articol de - Publicat vineri, 16 iunie 2017 10:50

Ronaldo, 32 de ani, de 3 ori câștigător al Ligii Campionilor la Madrid, e acuzat că a fraudat statul spaniol cu 14,7 milioane de euro, ascunși în paradisul caraibian.

În ultimele zile, presa iberică a fost ocupată de scandalul " Cristiano Ronaldo". Dosarul Football Leaks dezvăluia în ianuarie că starul portughez, campion european și cu Portugalia, și cu Real Madrid, a ascuns 150 de milioane de euro (bani proveniți din drepturile de imagine) în paradisul fiscal caraibian începând din 2008, printr-o structură de companii-paravan din Insulele Virgine Britanice.

Fiscul spaniol l-a prins cu taxele neplătite în perioada 2011-2014. Patru ani în care a uitat să plătească 14,7 milioane de euro. Riscă o amendă de 28 de milioane și 7 ani de închisoare. Dacă nu va scăpa, în cele din urmă, cu suspendare.

"S-ar putea întoarce în Premier League"

"Sunt foarte calm. Am avut mereu conștiința curată", a spus căpitanul "naționalei" lusitane, dar Cristiano nu este deloc liniștit. Potrivit A Bola, cvadruplul Balon de Aur e gata să ia o decizie radicală din această cauză. "Indignat de acuzațiile Fiscului, Ronaldo vrea să abandoneze Spania. Hotărârea e definitivă, l-a anunțat deja pe președintele lui Real Madrid", a anunțat pe copertă cotidianul portughez. A Bola a aflat și în ce campionat ar putea continua CR7: "Posibil, înapoi în Premier League. Dacă nu, Serie A sau Ligue 1". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
gazistu
gazistu  •  16 Iunie 2017, 16:31

daca ati prelat "minciunile" din`trun ziar precum gesepe, e clar

unrapidist_
unrapidist_  •  16 Iunie 2017, 16:25

Presupun ca ziarul din care ațI preluat informația e un fel de ziar can-can precum JSP

112313249330295
Stelian Bejan  •  16 Iunie 2017, 15:05

Cat de sila poate sa-mi faca individul asta. Bine zis, fotbalul un joc pentru gentlemani(Pele, Cruyf )a ajuns sa fie jucat de golani(ronaldo, mutu si altii). Vrand nevrand am ajungi sa te uiti la meciuri de rugby, un joc de golani jucat de gentlmani. Am vazut un jucator de rugby care a lovit un arbitru a fost suspendat pe viata. Ati vazut asa ceva la fotbal?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează