INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  KAYSERISPOR - GALATASARAY 0-0

Criza continuă» Echipa lui Hagi obţine doar egalul la Kayserispor!

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2010 00:00

Galatasaray, echipa antrenată de Gică Hagi, a remizat în deplasarea de la Kayserispor, scor 0-0, într-un meci din etapa a 13-a a campionatului din Turcia.

Revenit pe banca "leilor" chiar înainte de marele derby cu Fenerbahce, Hagi nu a reuşit pînă acum să o scoată pe Galata din criză. Avînd doar o singură victorie, două egaluri şi două înfrîngeri, "Regele" are de suportat presiunea uriaşă a fanilor nemulţumiţi de rezultatele echipei.

Cu 17 puncte acumulate în 13 etape, Galatasaray ocupă un dezamăgitor loc 10.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
pedrogar
pedrogar  •  22 Noiembrie 2010, 00:40

Iar isi etaleaza berbecii limbajul de stana pe aici. Referitor la Hagi asa e, cel mai mare jucator roman dar o nulitate ca antrenor cu celebra replica "intrii, vezi tu ce faci".

forumer
forumer  •  21 Noiembrie 2010, 23:18

Du-te-n m'm de rapidist m'uist, cum poti sa vorbesti asa de cel mai bun jucator roman al tuturor timpurilor? De fapt, ma astept la orice de la un jjeg de sub pod, 95% oricum sunteti annalfabeti, uita-te numai la cum scriu ceilalti innaripati ghiulesteni de pe aici! Oricum tie iti dedic sa mori de cancer, asemeni mamei tale.

giussybaratky23
giussybaratky23  •  21 Noiembrie 2010, 23:04

Nulitatea asta de Gica o sa vina cu coada intre picioare.Vai de el si de cariera lui de antrenor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează