INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL - NORTHAMPTON 2-2 (2-4 DUPĂ PENALTY-URI)

Cu 9 dintre cei care au învins Steaua pe teren, Liverpool a fost eliminată de o echipă de Liga a 4-a din Cupa Ligii!

Articol de GSP - Publicat joi, 23 septembrie 2010 00:00

Dezastru pentru Liverpool! "Cormoranii" au fost eliminaţi în turul 3 al Cupei Ligii Angliei de modesta Northampton Town, grupare de liga a 4-a engleză, chiar dacă i-a avut în teren pe 9 dintre jucătorii care au învins-o pe Steaua cu 4-1, în urmă cu o săptămînă, în Europa League.

Meciul a început firesc pentru oamenii lui Hodgson, care au punctat rapid (9) prin Milan Jovanovici, dar s-a complicat după reluare, cînd Billy McKay (56) a anulat avantajul iniţial al gazdelor.

S-a intrat în prelungiri, unde tot Northampton a găsit golul (Jacobs 98), însă dramatismul aparent a fost negat de punctul lui Ngog (116). Seara nu a putut fi salvată nici la penalty-uri, unde outsiderii au produs marea surpriză, stîrnind rumoare negativă la Liverpool.

Liverpool cu Steaua: Reina - Kelly, Kyrgiakos, Agger, Konchesky - Meireles, Spearing - Maxi Rodriguez (84 Pacheco), Joe Cole (87 Ecclestone), Babel (78 Lucas) - Ngog

Liverpool cu Northampton: Jones - Kelly, Kyrgiakos, Agger, Wilson - Pacheco (105 Ince), Spearing, Lucas, Jovanovic (91 Ecclestone) - Babel (100 Shelvey), Ngog.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
ionutzdnk
ionutzdnk  •  24 Septembrie 2010, 21:35

BAg pula in toti rapidisti care mai comenteaza aiurea, macar steaua a ajuns in europa , nu iam batut pe liver i batem pe napoli

alpin
alpin  •  23 Septembrie 2010, 18:58

Ce vreti sa spuneti cu asta?! Ca Steaua este mult mai slaba ca o echipa de Liga a patra din Anglia??? Merci. Stiam asta!!!

bdgeorge
bdgeorge  •  23 Septembrie 2010, 18:18

pai cu Kyrgiakos si Agger in centru ei sunt victime sigure pt orice echipa. Agger este probabil cel mai prost fundas central care a evoluat vreodata in Anglia. Nu e meci la care sa faca 2-3 gafe si asta dintodeauna.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close