INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Cum a fost cucerit un star de la Real Madrid: „El se uita după mine. Totuși, e Valverde, nu Hazard!”

Mina Bonino și Federico Valverde +22   FOTO
Mina Bonino și Federico Valverde

Articol de GSP - Publicat luni, 05 octombrie 2020 19:29 / Actualizat luni, 05 octombrie 2020 19:33

Uruguayanul Federico Valverde, 22 de ani, de la Real Madrid, duce o viață liniștită în plan personal, unde e într-o relație cu argentinianca Mina Bonino, 26 de ani, cu care are un băiat, Benicio.

Mina, care e jurnalistă, a povestit cum a început relația cu mijlocașul sud-american și prin ce au trecut cei doi.

„A fost «vina» mea. Dacă mă întrebi de ce am început să-i scriu, nu știu, sincer. Îl urmăream, dar nu vorbeam prin mesaje. I-am comentat într-o zi al o poza, dar nu mă așteptam să răspundă, avea sute de comentarii. L-am felicitat după un meci și mi-a răspuns. Am tot vorbit online un timp, după care am simțit nevoia să ne cunoaștem personal. El era în mijlocul sezonului, așa că era clar că trebuia să merg eu la Madrid. Nici nu-i auzisem vocea, dialogasem doar în scris! M-am gândit că dacă nu ne potrivim și nu ne placem, pot să stau la niște prieteni din Madrid și gata. 

Mina Bonino // foto: Instagram @ minabonino
Mina Bonino // foto: Instagram @ minabonino
Mina Bonino // foto: Instagram @ minabonino
Mina Bonino // foto: Instagram @ minabonino
Mina Bonino // foto: Instagram @ minabonino
+18 FOTO

La aeroport, el se uita după mine, mă căuta. Totuși, e Valverde, nu Hazard! (râde) Își pune o glugă și nu-l recunoaște nimeni. Eu căutam pe cineva mai scund, dar am dat cu ochii de un tip de 3 metri! Ne-am pupat doar pe obraz și ne-am îmbrățișat. Mă gândisem de mii de ori cum va fi acel moment. Era 5 dimineața, vă dați seama cum arătam după un zbor Argentina - Spania. Eram groaznică! 

Am mers la el acasă să mâncăm și a început interogatoriul. M-a întrebat dacă mai vorbesc cu vreun jucător, pe cine cunosc de la Real Madrid... Parcă eram la examen. Dar am trecut și am rămas împreună. Am stat la el în acea noapte, dar nu s-a întâmplat nimic, sincer. Am stat cinci zile acolo, trebuia să revin acasă pentru o filmare. După două zile de când mă întorsesem, i-am spus că mi-e dor de el și vreau să fim împreună. A fost fericit, și el gândea la fel”, a povestit Mina.

Când le-am zis părinților mei că plec la Madrid pentru un băiat, mama mi-a spus: «Cum? Pentru cine?" Nici nu-l cunoști! De unde ți-a venit ideea asta?!». Acum e cea mai fericită, pentru că eu sunt fericită. Îi spun mereu «Bine că nu te-am ascultat!»
Mina Bonino

FOTO Imagini provocatoare cu Rachael Ostovich, „Barbie din UFC” » A fost recrutată special pentru formele sale voluptuoase

GALERIE FOTO Diletta Leotta, decizie surpriză: „Nu mă las intimidată!”. Ce proiect face public

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
ang3ldev1l2
ang3ldev1l2  •  05 Octombrie 2020, 21:38

Adio fotbal si pentru asta

Vezi toate comentariile (2)
Comentează