INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Cum a ratat Marcelo convocarea la Copa America! » E-mail cu bucluc

Marcelo e apărat de Real:
Marcelo e apărat de Real: "Era accidentat. Putem dovedi cu radiografiile"

Articol de - Publicat joi, 16 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2011 21:17

Fundaşul Realului i-a scris unui prieten că s-a dat lovit la ”naţională”, dar i-a trimis mesajul selecţionerului Menezes, care l-a scos din lotul pentru Copa America.

Minciuna are picioare scurte şi fundaşul Realului, Marcelo, a simţit-o pe propria-i piele. În martie, cînd "naţionala" lui se pregătea pentru amicalul cu Scoţia (2-0), brazilianul s-a dat lovit, acuzînd dureri de spate, şi nu s-a mai dus la lot.

Adevărul l-a scris negru pe alb într-un e-mail pe care intenţiona să-l trimită unui prieten: "Am rezolvat problema cu echipa reprezentativă şi acum sînt la dispoziţia Realului". Dar cînd a trebuit să-l expedieze n-a mai verificat adresa destinatarului şi mesajul a ajuns din greşeală la selecţionerul Mano Menezes.

Drept pedeapsă, Marcelo a fost exclus din lotul pentru Copa America. Iar deunăzi, într-o emisiune TV, Menezes a confirmat povestea şi a pus lucrurile la punct: "Nimeni nu-şi poate permite să renunţe la un jucător de talia lui din antipatie. Dar trebuie să înţeleagă că «naţionala» este pe primul loc".

6 selecţii (un gol marcat) are Marcelo în "naţionala" Braziliei

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
fanreal.madrid
fanreal.madrid  •  16 Iunie 2011, 12:17

Ce prost e selectionerul. Marcelo a fost in echipa ideala a UCL, cel mai bun fundas stanga din competitie. Ii va lipsi mult Braziliei. In fine, ii prinde mai bine o perioada de odihna. Va fi mai fresh in toamna pentru Real

dan
dan  •  16 Iunie 2011, 11:20

Cred ca e bucurestean de origine.

danalexu
danalexu  •  16 Iunie 2011, 02:11

ce fraier

Vezi toate comentariile (4)
Comentează