INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  KUBAN KRASNODAR

Dan Petrescu: "Aici sînt arbitraje mai rău ca pe vremea lui Ceauşescu, la noi"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 iulie 2010 00:00

Antrenorul lui Kuban Krasnodar, Dan Petrescu, spune că-i va fi greu să promoveze în prima ligă din Rusia, pentru că lupta e foarte strînsă. Tehnicianul dezvăluie că arbitrajele în liga a doua, unde antrenează, sînt mai rău ca pe vremea lui Ceauşescu, în România.

"Campionatul e greu, sînt 6 echipe care se bat la promovare, am pierdut două meciuri la rînd pe teren sintetic, la 40 de grade. Jucătorii mei nu au experienţă de divizia B. Ori au fost rezerve în Premier League, ori au adus talente din Divizia C.

Gigel Bucur s-a adaptat mai greu, ca şi mine, a înscris vreo 7 goluri. În ultimele meciuri l-am jucat mai mult în stînga, nu vîrf, că acolo am avut nevoie de el. Lumea îl iubeşte foarte mult, colegii, dar el vrea mai mult, să dea mai multe goluri.

La noi transferurile încep pe 1 august pînă pe 1 septembrie, am cerut încă 5-6 jucători. Jucătorii de pe bancă nu se ridicau la nivelul titularilor. Am vrut să aduc jucători din România, dar se cer prea mulţi bani. Patronul a zis că nu mai poate cumpăra jucători pentru divizia B, dacă vom promova, voi avea un buget foarte mare. Un milion sau un  milion jumătate e foarte mult.

Sînt arbitraje mai rău ca pe vremea lui Ceauşescu acolo, fiecare face ce poate. Mă enervez, normal, dau cu de toate.

Bucur n-a luat în viaţa lui galben, aici a luat roşu, s-a făcut un dvd cu imagini controversate şi a fost trimis la Moscova", a spus Petrescu la "GSP TV PLUS".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
dorelpreda
dorelpreda  •  11 Iulie 2010, 19:40

adica iti da un buget de 100 de mil sau 50 in prima liga si in a 2 liga nu te lasa sa cumperi un jucator de 1.5 mil , mi se pare dea dreptul penibil, inseamna ca e ceva putred la mijloc

vasilescugeo
vasilescugeo  •  10 Iulie 2010, 18:24

pai daca noi romanii am ajuns sa dam vina pe arbitrii si in meciurule amicale...cred ca ar trebui o lege specila : fara fluierasi la meciurile cu romani.as fi curios pe cine ar mai da vina. cu terenul ar fi mai greu ca fara el nu se poate juca. :))

sionel13
sionel13  •  10 Iulie 2010, 18:23

ti-a trebuit campionat rusesc, si de liga a 2-a! credeai ca ai sa faci acelasi lucru ca la urziceni? esti in RUSIA, flacau!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează