INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ENERGIA - KUBAN 0-0

Dan Petrescu: "E o plăcere să lucrez cu elevii mei de la Kuban!"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 aprilie 2010 00:00

Tehnicianul lui Kuban Krasnodar, Dan Petrescu, a comentat evoluţia echipei sale în partida cu SKA Khabarovsk şi se declară mulţumit de rezultatul de egalitate înregistrat de galben-verzi pe unul dintre cele mai grele terenuri din liga a doua rusă.

"A fost un meci complicat. E o experienţă unică pentru mine. Am zburat mult cu avionul, nu am beneficiat de prea mult timp pentru odihnă şi a trebuit să jucăm aproape imediat. Calitatea gazonului nu e printre cele mai bune, însă nu avem ce să mai spunem acum.

Cred că rezultatul de egalitate este unul normal avînd în vedere felul în care s-a jucat. E o plăcere să antrenez la Kuban, îi apreciez pe jucătorii pe care îi am la dispoziţie şi sper să facem cît mai repede lucrurile să meargă în direcţia în care ne dorim", a explicat Dan Petrescu.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (5)
 •  12 Aprilie 2010, 17:06

In prezent cele doua sperante ale antrenoratului autohton, Lucescu Jr. si Dan Petrescu au ales sa ingroape 'nationala' sau sa se autoexileze in submediocritatea ligii secunde rusesti. Stam cu adevarat foarte prost.

 •  12 Aprilie 2010, 15:45

puteai mai mult dane...pacat de tine

 •  12 Aprilie 2010, 15:28

... bafta barbate ..... apropo cine se i-a de viata personala a unui meserias .... sa se caute la doctor ca se gasesc capre ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează