INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Dani Parejo, distrus după perioadă nefastă a Valenciei: "Fanii mă numeau câine, am plâns. Dacă ratam penalty-ul, nu mai ieşeam întreg de pe stadion!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat vineri, 23 septembrie 2016 20:36

Valencia trece printr-o perioadă nefastă, fiind, până ieri, lanterna roşie din La Liga.

După 4 etape în care nu au strâns niciun punct, "liliecii" au reuşit să obţină prima victorie din acest sezon, scor 2-1, după golul decisiv marcat de Dani Parejo, din penalty, contra lui Alaves.

După meci, mijlocaşul Valenciei a oferit un interviu celor de la Cadena Cope în care a vorbit despre partidă, dar şi despre momentele foarte dificile prin care a trecut în ultima perioadă.

"A fost greu să execut penalty-ul, mai ales într-un moment de genul, însă îmi plac provocările. Mă bucur că am înscris şi am reuşit să aduc cele 3 puncte. Ştiam că dacă ratez penalty-ul nu mai ieşeam întreg de pe Mestalla", a declarat Parejo.

Decarul Valenciei, în vârstă de 27 de ani, a fost aspru criticat, fiind văzut de fani drept unul dintre principalii vinovaţi pentru rezultatele echipe în mandatele lui Nuno Espirito Santo, Gary Neville şi Pako Ayestaran, ultimul demis în urmă cu câteva zile.

"M-am obişnuit cu criticile. Mulţi îmi spuneau că trebuie să alerg mai mult, că nu dau destul şi mă numeau câine. Îmi spuneau aşa chiar şi când mergeam pe stradă alături de familie, însă am ajuns într-un punct în care nu-mi mai pasă de ce spun.

Am dat totul pentru club şi pentru toţi antrenorii care au trecut pe aici. Am avut 12 meciuri fără victorie în mandatul lui Nuno Espirito, iar în fiecare duminică am rămas aici pentru a primi criticile şi a-l apăra pe antrenor", mărturisește fotbalistul.

Parejo acuză și lipsa oricărui sprijin din partea oficialilor: "Nimeni de la club nu m-a susţinut, n-am primit niciun telefon. M-am simţit singur. Plângeam alături de soţia mea când vedeam situaţia în care ne aflăm", s-a confesat jucătorul.

Plecat de la academia lui Real Madrid, Dani a ajuns la Valencia în 2011, după transferul de la Getafe, iar în cele 5 sezoane petrecute în tricoul echipei de pe "Mestalla" a bifat 204 prezenţe şi 50 de goluri. Ar fi putut părăsi Valencia în această vară, când Sevilla i-a făcut ofertă: "A existat o ofertă pe care am analizat-o, însă destinul a fost să rămân aici, aşa a fost să fie", a încheiat acesta.

După 5 etape, Valencia se află pe prima poziţie retrogradabilă din La Liga, înregistrând 4 înfrângeri şi o victorie.
În stagiunea anterioară, "liliecii" au terminat pe 12, la 6 puncte de retrogradarea în Segunda Division.

sursa: cope.es, espnfc.com

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
1446025852379084
Dragos Nastase  •  23 Septembrie 2016, 22:51

Vai de traducerea voastra ,,estas echo un perro ,,ori ,,que perro heres ,, traducerea corecta ar fi ,,esti o putoare ,,ori ,,ce putoare esti,, chiar daca se vorbeste de ciine e o expresie populara. Il fac leneş ptr ca nu alearga .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează