INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CROAŢIA ARE UN NOU SELECŢIONER

Davor Şuker e noul preşedinte al Federaţiei Croate de fotbal » Vezi cine e noul selecţioner

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iulie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 iulie 2012 19:45

Eşecul de la Euro 2012, cînd Croaţia a fost eliminată încă din faza grupelor, i-a determinat pe aceştia să facă schimbări aît pe banca tehnică a naţionalei cît şi în conducerea Federaţiei Croate de Fotbal.

Fostul Internaţional Igor Stimaci, în vîrstă de 44 de ani, i-a luat locul lui Slaven Bilici pe banca tehnică a echipei naţionale a Croaţiei. Fostul selecţioner a plecat la Lokomotiv Moscova.

Mai vechea noastră cunoştinţă de la Campionatul Mondial din 1998, Davor Şuker (44 de ani), este noul preşedinte al Federaţiei Croate de Fotbal. Acesta are ca obiectiv redresarea imaginii fotbalului, care a fost măcinat în ultima vreme de probleme financiare, corupţie şi huliganism.

Şuker a marcat singurul gol al meciului România - Croaţia, de la Campionatul Modnial din 1998, în prelungirile primei reprize din penalty. Acest gol a trimis naţionala Croaţiei în sferturile de finală.

Citește și:

Vestea mult așteptată de suporterii lui Dinamo » Andrei Nicolescu a făcut anunțul: „Semnăm cu 3-4 jucători săptămâna viitoare”
Superliga
Vestea mult așteptată de suporterii lui Dinamo » Andrei Nicolescu a făcut anunțul: „Semnăm cu 3-4 jucători săptămâna viitoare”
„Tricolorul” desființat pentru mutarea pe care o pregătește: „Cum să renunți la atâția bani?”
Superliga
„Tricolorul” desființat pentru mutarea pe care o pregătește: „Cum să renunți la atâția bani?”
Lovitură dată de un club din Superliga! L-a adus pe fostul atacant de la Santos, dorit și de Barcelona!
Superliga
Lovitură dată de un club din Superliga! L-a adus pe fostul atacant de la Santos, dorit și de Barcelona!

Kaputt! Ce faci dacă îți „pică” mașina în drum spre EURO 2024 » Două ponturi care te pot salva de necaz

Leonard Doroftei explică cum a slăbit 20 de kilograme într-un timp record: „Alcoolul schimbă vieți. Am avut un moment în care am luat-o razna”


Comentarii (6)
kily
kily  •  06 Iulie 2012, 13:28

suker si bilic nu s'au inteles nici in teren. este o gafa imensa ca l'a inlocuit pe slaven! se va alege praful si de croatia...

leroiv72
leroiv72  •  06 Iulie 2012, 10:05

revin mereu la aceeasi mentalitate nenorocita ce o avem....nu degeaba suntem singurul popor ce se trage din....2 barbati: decebal si traian! si chiar ca suntem un popor de bwlangii...perversi, hoti, escroci, lipsiti de orice coloana vertebrala si toate cele! uitati'va numai unde sunt ei(din toate pct de vedere) si unde suntem noi! iar noi nu am avut razboi, ci doar o "revolutie" cat de cat pasnica! daca mai adaug faptul ca suntem o tara de cel putin 4 ori mai mare, cu mult mai multe resurse...of, Doamne! :(

leroiv72
leroiv72  •  06 Iulie 2012, 10:02

"Acesta are ca obiectiv redresarea imaginii fotbalului, care a fost măcinat în ultima vreme de probleme financiare, corupţie şi huliganism. " deci, carevasazica croatii au considerat ca e timpul pt o schimbare radicala, de la varf in jos, in fotbalul lor! asta in ciuda calificarilor la turneele finale oricum mai multe si mai dese in ultimii 12 ani(in comparatie cu noi). ok, nu neg magariile la nivel de club(in campionatul intern mai ales, dar si la nivel de cupe europene), dar cu toate astea au niste rezultate! daca mai adaug faptul ca este o tara mica(4.5 mil locuitori), si'ai cucerit indepenta in urma unui razboi ce a devastat mult economia si tara, in general..ce sa mai zic?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează