INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ONCE CALDAS - MILLONARIOS 3-1

Dayro e de neoprit! A marcat şi în campionat pentru Caldas!

Articol de GSP - Publicat luni, 01 martie 2010 00:00

Dayro Moreno e în formă maximă! După ce i-a adus victoria lui Once Caldas în jocul cu Sao Paulo din Copa Libertadores la capătul unei acţiuni individuale splendide, Dayro a marcat şi în campionat.

Moreno a punctat în minutul 82 al partidei cu Millonarios şi a stabilit scorul final al confruntării, 3-1. Scăpat singur cu goalkeeperul advers, columbianul nu i-a dat nici o şansă şi a trimis frumos, la colţul lung pentru aldoua sa reuşită în mai puţin de o săptămînă.

Dayro Moreno a părăsit Ghencea în această iarnă, fiind achiziţionat de Once Caldas în schimbul a 500.000 de euro + TVA.

Vezi golul înscris de Dayro cu Millonarios!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  01 Martie 2010, 15:15

Dayro o fost foarte bun si inainte de a veni la FC Valiza. Dar, dupa ce o respirat aer din Ghencea s-o proo.ostit rau de tot!! E aerul infect acolo!! Amu, si-o curatat plamanii si creierul si iar joaca fotbal.

 •  01 Martie 2010, 14:16

Dayro e jucator de Columbia, America de Sud, etc. Acolo sunt spatii mari in aparare, se joaca haotic. In Europa, unde defensivele sunt organizate, se dubleaza, se marcheaza oamenii, nu se lasa spatii, nu are nicio sansa, pentru ca nu are tehnica. Este un jucator mediocru care nu o sa straluceasca niciodata in Europa, nici macar in Romania, deci INSISTATI DEGEABA!!!!!

anaissteaua
anaissteaua  •  01 Martie 2010, 13:57

la ce campionat e acolo..dak s'ar duce ionita ar fi golgeter

Vezi toate comentariile (7)
Comentează