INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ONCE CALDAS

Dayro Moreno este deja cel mai iubit jucător de la Caldas!

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2010 00:00

Fostul atacant al Stelei, Dayro Moreno, a fost ovaţionat de fanii lui Once Caldas pe Aeroportul El Dorado din Bogota la plecarea delegaţiei columbiene spre Paraguay, acolo unde elevii lui Juan Carlos Osorio vor debuta în ediţia din acest an a Copei Libertadores.

Dayro s-a declarat încîntat de posibilitatea de a evolua în cea mai importantă competiţie intercluburi din America de Sud şi a subliniat importanţa unui rezultat pozitiv contra lui Nacional.

"E un turneu special pentru mine, ştiu ce înseamnă să-l cîştig şi sînt hotărît să fac tot ce depinde de mine pentru ca Once să meargă cît mai departe. Mă simt pregătit pentru orice, vrem să avem o campanie cît mai lungă şi să începem cu dreptul", a spus Dayro.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (14)
giussy
giussy  •  08 Februarie 2010, 17:46

nu sunt de acord cu voi; once caldas cu dayro a jucat finala cupei libertadores( nu mai tin minte daca a si castigatt); e adevarat ca de cele mai multe ori s-au calificat la mai departe la 11m.,dar s-au calificat. de ce nu spuneti si de meciurile cu CFR cand Dayro M.a fost omul meciului sau cu Galata cand el singur i-a bagat lui Becali sacul cu bani in visterie. Dumnezeu stie ce a fost cu Dayro.

 •  08 Februarie 2010, 17:19

ii doresc lui dayro mult succes,poate ca la STEAUA nu a fost inteles sau poate nu a inteles el exact ce se cerea de la el,eu cred totusi ca este un fotbalist bun.

ronaldo666
ronaldo666  •  08 Februarie 2010, 16:50

inseamna k ink nu a jukat:)))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează