INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY - FLUMINENSE 4-0

video De ce au zburat pumni și picioare la finala Cupei Mondiale a cluburilor: „Pentru idioții care se numesc jurnaliști”

Kyle Walker și Felipe Melo s-au încăierat înaintea festivității de premiere
Kyle Walker și Felipe Melo s-au încăierat înaintea festivității de premiere

Articol de - Publicat sambata, 23 decembrie 2023 13:20 / Actualizat sambata, 23 decembrie 2023 15:25

Fundașul lui Fluminense, Felipe Melo, s-a încăierat la sfârșitul finalei CM Cluburi cu Kyle Walker, căpitanul lui Manchester City, dar susține că ținta lui era de fapt Jack Grealish, din cauza lipsei de respect la adresa clubului său.

În finala Cupei Mondiale a Cluburilor de la Jeddah, Manchester City n-a avut absolut nicio emoție în duelul cu Fluminense: 4-0. Dar în drum spre ceremonia de premiere, unii jucători și-au pierdut nervii. De la schimburi de replici s-a ajuns la lovituri cu pumnul și cu piciorul!

Principalii protagoniști, Felipe Melo și Kyle Walker

În centrul evenimentelor, veteranii celor două formații: Kyle Walker, 33 de ani, căpitanul campioanei Europei, și Felipe Melo, fundașul deținătoarei Copa Libertadores, în vârstă de 40 de ani.

A câștigat aproape totul la nici 24 de ani: Palmaresul nemaipomenit pe care îl deține un atacant argentinian!
MONDIALUL CLUBURILOR
A câștigat aproape totul la nici 24 de ani: Palmaresul nemaipomenit pe care îl deține un atacant argentinian!

Ultimul, cunoscut drept un „cap înfierbântat” încă din perioada când îmbrăca tricoul lui Juventus sau pe al Galatei, s-a îndreptat către Walker și l-a împins, internaționalul englez i-a replicat și de aici s-a declanșat o veritabilă încăierare generală.

Felipe Melo dă vina pe Jack Grealish: „Lipsă de respect”

Motivul? După ce spiritele s-au liniștit, Felipe Melo a explicat că ținta lui nu era Walker, ci coechipierul acestuia, Jack Grealish. „Astăzi, Grealish a fost lipsit de respect față de instituția Fluminense și nu voi permite niciodată asta. A strigat „Olé” la sfârșitul jocului.

Acest lucru este pentru fani, fanii pot striga asta. Dar un sportiv aflat pe teren nu ar trebui să fie atât de lipsit de respect față de celălalt club”, a comentat apărătorul brazilian.

Jack Grealish dezminte: „N-am strigat niciodată «Ole»!”

Vedeta lui Fluminense nu i-a iertat nici pe jurnaliști: „Pentru idioții care se numesc jurnaliști și care au susținut deja că eu am provocat incidentele: n-am provocat niciun incident, dimpotrivă, m-am dus să-l apăr pe Martinelli, care fusese încolțit. Și aș face-o din nou. Sunt un luptător”.

Auzind ce-i reproșează Felipe Melo, Grealish a comentat ulterior „X”, fostul Twitter: ”Eu n-am strigat niciodată «Ole!»”.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Peripețiile trăite în Italia de un fotbalist român de clasă » Savuros: „Crezi că ăla vorbea engleză? Ne înțelegeam cu Google Translate, îl dădeam pe difuzor să audă”

Nicolescu anunță primele transferuri la Dinamo: „Suntem aproape să semnăm cu doi jucători”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează