INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

De la campioni la campion! Ibrahimovici, asediat cu mesaje de susținere de la Ronaldo, Ronaldinho și rivalii din Premier League

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat marti, 25 aprilie 2017 16:21

Accidentat în meciul retur cu Anderlecht din "sferturile" Europa League, scor 2-1, Ibrahimovici va fi indisponibil până la finalul sezonului.

Suedezul este încurajat cu mii de mesaje de la fani, dar și de la alți mari fotbaliști, precum Ronaldo sau Ronaldinho.

Zlatan a postat un mesaj pe Twitter în care le mulțumește fanilor pentru susținere și le promite că va reveni mult mai puternic, oferind indicii că retragerea este încă departe.

Brazilianul Ronaldo, 40 de ani, al cărui carieră a fost măcinată de accidentări, a fost primul care l-a încurajat pe Ibrahimovici, mare fan al celui supranumit Il Fenomeno.

"Ibra, îți transmit gândul meu bun ca să ai o recuperare ușoară și să revii și mai puternic, așa cum îți dorești. Forța stă în dorința noastră de a reveni. Ai întreg sprijinul meu, admirația mea și respectul pentru spiritul de luptător cu care înfrunți această accidentare!", a scris dublul campion mondial, postând o fotografie în care îi strânge mâna lui Zlatan.

"Camaradul meu, Ibra, îți doresc toată puterea în acest moment dificil! Îți țin pumnii și sper să te revăd în curând pe teren, bucurându-ne cu jocul tău!", a scris Ronaldinho.

Nici rivalii din Premier League nu au întârziat să-și arate susținerea față de golgheterul lui United din acest sezon. Michy Batshuayi și Kurt Zouma de la Chelsea îl încurajează pe Ibrahimovici, francezul având o accidentare similară anul trecut:

"Nu contează rivalitatea în acest moment. Îi doresc o recuperare grabnică. Cunoscându-l pe individ, ar trebui să fie o joacă de copii", a postat pe Twitter Batshuayi.

Diagnosticat cu ruptură a ligamentului încrucișat anterior, vârful lui Manchester, 35 de ani, va lipsi de pe teren pentru cel puțin 9 luni.

Înțelegerea lui Zlatan cu United expiră în iunie, iar oficialii "diavolilor" vor renunța cel mai probabil la opțiunea de prelungire pentru încă un sezon.

28 de goluriîn 46 de partide a reușit Ibrahimovic în tricoul lui United

Zvonurile indică o mutare a lui Zlatan în SUA, la Los Angeles FC, următorul sezon în MLS începând în martie 2018.

surse: givemesport.com, mirror.co.uk

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
para.para
para.para  •  26 Aprilie 2017, 02:07

De la campionii din Mogosoaia nimic, nici un mesaj de sustinere? Cred ca astia nici n-au auzit de el.

andrei.33
andrei.33  •  25 Aprilie 2017, 18:25

Cariera lui Zlatan e incheiata. Chestia asta "o sa revii mai puternic" e heirupism de facebook. Eventual se duce in SUA daca mai are chef sa alerge.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează