INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

De la tată model la soţ infidel » Terry i-a furat iubita unui coleg

John Terry, Terry, Chelsea
John Terry, Terry, Chelsea

Articol de - Publicat duminica, 31 ianuarie 2010 00:00

Fundaşul lui Chelsea a avut o aventură cu modelul Vanessa Perroncel, logodnica prietenului Wayne Bridge

Căpitanul lui Chelsea şi al "naţionalei" Angliei, John Terry, a ajuns din nou pe prima pagină a ziarelor de scandal. Cotidianul The Sun a dezvăluit ieri că fundaşul în vîrstă de 29 de ani, căsătorit şi tată a doi copii, a avut o relaţie cu modelul francez Vanessa Perroncel, logodnica bunului său prieten Wayne Bridge.

Coleg la Chelsea în perioada 2005-2009, Bridge i s-a destăinuit la un moment dat lui Terry: "JT, m-am certat cu Vanessa. N-ai vrea tu să-mi pui o vorbă bună la ea? Poate ne împăcăm". Terry s-a angajat să medieze diferendul, dar cînd a întîlnit-o şi-a uitat brusc promisiunea şi s-a dat la ea.

Ulterior, Bridge a aflat despre relaţia lor şi s-a despărţit definitiv de Vanessa, împreună cu care are şi un băieţel în vîrstă de 4 ani. Vara trecută, el s-a transferat la Manchester City, iar multă vreme a refuzat să mai vină la "naţională". Evident, pentru a nu mai da ochii cu "amicul" Terry.

John Terry a fost desemnat în noiembrie "Tatăl anului 2009 în Anglia". El e căsătorit cu Toni din 2007 şi au doi gemeni în vîrstă de 3 ani

Terry şi Bridge ar putea fi din nou colegi pe 3 martie. Anglia întîlneşte Egiptul într-un amical şi Capello intenţionează să-i convoace pe amîndoi

A încercat să ascundă totul
Terry s-a zbătut din răsputeri ca infidelitatea lui să nu devină publică. Cînd a auzit că The Sun se pregăteşte să publice povestea, a obţinut un ordin judecătoresc împotriva tabloidului. Iar din partea Vanessei a primit o hîrtie prin care ea se angaja să nu recunoască nimic. Totul a ţinut însă numai pînă vineri seară, cînd tribunalul a revenit asupra deciziei.

Adio, banderolă?
Aventura cu Vanessa Perroncel l-ar putea costa pe Terry banderola de căpitan al "naţionalei" Angliei. Colegii de la lot şi-au manifestat deschis dezaprobarea, iar şefii federaţiei (FA) i-ar retrage şi mîine acest statut. Totuşi, FA a decis că ultimul cuvînt îl va avea selecţionerul Fabio Capello. Asta dacă nu cumva fundaşul lui Chelsea va renunţa din proprie iniţiativă.

Nu-i la prima "abatere"
Căpitanul lui Chelsea a fost clientul tabloidelor britanice în mai multe rînduri. O dată a blocat timp de două ore un loc de parcare rezervat persoanelor cu handicap, stîrnind un scandal monstru. Apoi a făcut afaceri în care a implicat imaginea lui Chelsea şi a "naţionalei" fără a avea acordul clubului sau al federaţiei. Mama a fost prinsă la furat în supermarket, iar tatăl a făcut trafic de droguri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
 •  31 Ianuarie 2010, 17:22

Vai ce se indigneaza romanii de lipsa de calitate a ghesepeului! De ce mai cititi? Nu iti place, n-ai ce face! Bine e ca ai cu cine! Nu va mai aia pe voi ca miroase!

pedrogar
pedrogar  •  31 Ianuarie 2010, 17:19

Nasol. Ceva legat de sport nu aveti?

 •  31 Ianuarie 2010, 14:50

Este tipic la Englezi astfel de drama, nimic nou. Iar pentru un astfel de ziar chiar asa de mare articolul, numai la ziare de PAPARAZI se gasesc in OCCIDENT. SUNTETI DE JALE GSP... pardon GAZETA PAPARZILOR!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează