INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UEFA

Decizie istorică la UEFA? Champions League ar putea avea 64 de echipe!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 28 noiembrie 2012 16:17

Preşedintele forului european al fotbalului, Michel Platini, spune că se va lua în calcul schimbarea formatului Uefa Champions League de la 32 la 64 de echipe şi desfiinţarea Europa League.


Michel Platini a declarat pentru presa franceză că se gîndeşte la modificarea radicală a celor mai importante competiţii europene inter-cluburi. Aceste modificări ar urma să fie decisive, Europa League ieşind din planuri, iar Champions League-ul ar urma să aibă 64 de participante.

"Urmează să avem o discuţie pentru a stabili forma competiţiilor europene între 2015-2018. Discutăm aceste aspecte şi vom lua o decizie în 2014. Nimic nu este decis, momentan", a declarat Platini pentru publicaţia franceză Ouest-France.

De această măsură ar putea profita din plin şi echipele româneşti, numărul cluburilor participante urmînd să crească decisiv pentru fiecare ţară.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (59)
ioshka
ioshka  •  29 Noiembrie 2012, 13:19

N-am reusit sa parcurg toate comentariile, insa un lucru mi-a venit in minte dupa ce am terminat de citit articolul: "Statele Unite ale Europei". Cunoasteti sintagma?! Face parte din Noua Ordine Mondiala, mai intai fiecare continent devine un stat de drept, apoi e floare la ureche sa se ajunga la un singur stat pe Terra, o singura moneda etc. Si UEFA poate ajuta, are atata influenta in randul microbistilor.( Voit sau nevoit, ca sa ai parte de anumite meciuri trebuie sa te supui: te uiti si la reclamele lor pe langa meci, accepti formatul propus si asa mai departe.) Ar putea suna usor deplasat ideea mea la prima vedere, insa am scris si eu ce am gandit. Pentru mine e doar un alt sem

adrian84
adrian84  •  29 Noiembrie 2012, 09:16

Mai bine ar reveni la formatul CCE. Mai interesanta ar fi competitia in care s-ar infrunta doar echipele campioane. Si in Europa League sa vina echipele de pe locurile 2 si 3 din fiecare campionat. O Liga a Campionilor cu 64 de echipe suna ridicol. Isi pierde orice valoare.

mama.is.here
mama.is.here  •  29 Noiembrie 2012, 08:17
Postat de andystar pe 29 Noiembrie 2012, 06:03

STEAUA VA FI ACOLO AN DE AN ! AR FI EXTRAORDINAR SA FIE ASA DAR NU CRED ! RAZVAN ALA CICA DINAMO NU MAI PUPA :))) PAI NICI NU A PUPAT ! RAZVAN99X DA UN SEARCH PE GOOGLE ! REZULTAT NO FOUND !

da, in grupa cu stuttgart, maccabi si psg...

Vezi toate comentariile (59)
Comentează