INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAŢII

Declarație neașteptată făcută de Maradona: "Vreau să cer iertare după 30 de ani"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 17 ianuarie 2017 10:09

Diego Armando Maradona a fost prezent la Napoli, la un eveniment numit "De trei ori zece", pentru a sărbători 30 de ani de la titlul pe care l-a cucerit în Italia.

Argentinianul a uimit pe toată lumea când a cerut iertare față de fiul său, Diego jr, pe care l-a recunoscut oficial în urmă cu puțin timp.

"Vreau să îți cer iertare, după 30 de ani. Iartă-mă. Nu te voi mai abandona niciodată", a spus Maradona, potrivit spaniolilor de la AS.

Maradona li-a atacat pe Blatter și Platini, care erau reprezentați de două păpuși: "Aici nu suntem hoți. Afară!".

Maradona a declarat și că a vorbit cu De Laurentiis, patronul lui Napoli: "Am vorbit cu el și vrea exact ce vor și toți suporterii: să câștigăm. Merită mai multă încredere".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
mannecken
mannecken  •  18 Ianuarie 2017, 13:09

Si eu am crezut ca o sa faca acest lucru.Nu vad de ce-l acuzati pentru golul marcat cu mâna??? Sunt zeci de goluri marcate dupa actiuni incorecte in partide importante marcate de jucatori mari si care au fost marcate dupa simulari în careu sau goluri marcate cu mâna. Nu trebuie uitat nici relatia pe care o are Argentina cu Anglia. In '82,parca, aceste doua natiuni au fost în razboi pentru insulele Malvine(Faulkland cum zic englezii) care se afla în Atlanticul de Sud. Deci mai degraba ale Argentinei.Englezii au câstigat razboiul,deci un motiv suplimentar de bucurie pentru argentinieni.

841579609289538
Mirel Grigoriu  •  17 Ianuarie 2017, 21:47

Și eu am crezut că acest papagal cere scuze că a fost unul din cei mai mari hoți. Să furi un campionat mondial??????????????????????????

spinoza
spinoza  •  17 Ianuarie 2017, 15:16

Un circar!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează