INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Un schimb șocant se pune la cale între Barcelona și PSG » Neymar s-ar întoarce!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 29 mai 2019 09:18

Barcelona și PSG ar negocia un dublu transfer: Neymar ar reveni pe Camp Nou, iar Dembélé ar ajunge la francezi, care ar primi și o sumă importantă de bani.

După un final de sezon neașteptat de slab, o cădere teribilă urmată de eliminarea din semifinalele Ligii și înfrângerea în finala Cupei Spaniei, Barcelona a intrat în trepidații. O mulțime de zvonuri legate de transferuri și de situația antrenorului lovesc în fiecare zi clubul blaugrana. Se anunță o vară fierbinte.

Ultima speculație, lansată de RAC1, dezvăluie un posibil schimb de jucători între Barça și PSG. Potrivit postului de radio catalan, cele două grupări ar fi început deja negocierile. Neymar s-ar întoarce după doi ani pe Camp Nou, în timp ce Ousmane Dembélé ar face drumul invers. Parisul s-ar alege și cu o mare sumă de bani.

Koeman nu neagă

Pe bancă, Ernesto Valverde e în pericol, chiar dacă președintele Bartomeu l-a confirmat de două ori într-o săptămână. A fost vehiculat numele lui Roberto Martínez, selecționerul Belgiei.

Iar Ronald Koeman, tehnicianul Olandei, care a visat mereu să antreneze fosta sa echipă și care a fost văzut în capitala Catalunyei pe 16 mai la hotelul deținut de vicepreședintele clubului, Jordi Mestre, a fost întrebat dacă a ieșit de pe lista Barcelonei. Și a răspuns: „Ar fi cel mai ușor să zic da. Însă nu o voi face”.

222.000.000 €a primit Barcelona la PSG (2017) pentru Neymar, cea mai scumpă tranzacție din fotbal

125.000.000 €a plătit Barcelona pentru a-l transfera pe Dembélé de la Borussia Dortmund, în 2017

 Vezi și:

VIDEO Conflict la Chelsea! Sarri a dat cu șapca de pământ și a părăsit terenul nervos la antrenamentul de ieri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează