INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Demolatorul » Un fundaş de la Hoffenheim a distrus o cameră de 100.000 de euro şi l-a trimis pe operator la spital!

Și bătut, și cu pagubă în cont. Așa a pățit Beck în meciul cu Mainz, în care l-a terminat pe operatorul Sky
Și bătut, și cu pagubă în cont. Așa a pățit Beck în meciul cu Mainz, în care l-a terminat pe operatorul Sky

Articol de - Publicat luni, 17 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 16 martie 2014 23:16

Accident şocant sîmbătă, în minutul 24 al partidei Hoffenheim - Mainz 2-4. Apărătorul gazdelor nu s-a mai oprit din alunecare: ”A fost dureros pentru amîndoi. Îi doresc însănătoşire rapidă”.

Halucinant meci sîmbătă, la Hoffenheim. Gazdele au ratat un penalty în minutul 3, au condus cu 2-0 la pauză, după o repriză în care au jucat devastator. Uneori, chiar la propriu. Fundaşul Beck a dovedit-o cu un tackling care a întrerupt meciul. Victima n-a fost un adversar, ci un operator al televiziunii Sky!

În minutul 25, neamţul n-a mai pus frînă la margine şi după ce s-a împiedicat de un banner l-a doborît ca o rachetă pe Gislher Ramsauer. Cameramanul a căzut lat pe spate şi a rămas inconştient mai multe secunde!

Imediat au fost solicitaţi paramedicii, iar Ramsauer a ieşit cu targa din stadion şi a ajuns la spitalul din Sinsheim. "A fost dureros pentru amîndoi. Îi doresc însănătoşire rapidă", s-a scuzat Beck.

Dincolo de comoţie, Gislher a rămas şi fără obiectul muncii, iar demolatorul ar putea primi acasă nota de plată: 100.000 de euro. Răsplata pentru o repriză de coşmar care a urmat, Mainz revenind la 4-2!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
paul.o.53
paul.o.53  •  18 Martie 2014, 06:57

Si cameramanul si camera sunt asigurate asa incat...

shab
shab  •  17 Martie 2014, 14:04

Care tackling, bai Scorpie? Si de ce anume sa plateasca el camera aia? Nu ti-e rusine sa te dai jurnalist? Vocatia ta era de controlor de bilete, naiba stie cum ai ajuns aici.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează