INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA 2

Super Dennis Man, lăudat de italieni: „La bine și la rău, probabil este cel mai important fotbalist pentru jocul Parmei!”

Dennis Man, scos la pauză în meciul cu Como / Foto: Imago
Dennis Man, scos la pauză în meciul cu Como / Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 26 februarie 2024 15:45 / Actualizat luni, 26 februarie 2024 16:18

Dennis Man (25 de ani) a influențat 30% din golurile Parmei în actualul sezon din Serie B și este cel mai bun marcator gialloblu. „Pare să se fi inserat la maximum în acel «grup» care reprezintă adevărata armă câștigătoare în mâinile antrenorului Fabio Pecchia”, l-a elogiat astăzi cotidianul local Gazzetta di Parma.

O evoluție mai slabă, note mai mici și timp mai puțin petrecut pe teren sâmbătă, la 1-1 cu Como, nu i-au afectat imaginea lui Dennis Man. „Tricolorul" rămâne golgheterul Parmei și cel care și-a pus amprenta pe 15 (10 reușite, 5 assisturi) din cele 49 de goluri realizate în actuala Serie B de "cruciați". Și e un jucător esențial în mecanismele liderului ligii cadete.

Verdict dur de la Londra și atac la Radu Drăgușin. „Este cel mai prost mercato făcut vreodată de Tottenham!”
ANGLIA
Verdict dur de la Londra și atac la Radu Drăgușin. „Este cel mai prost mercato făcut vreodată de Tottenham!”

Ultimele critici primite nu-i afectează imaginea

Gazzetta di Parma i-a dedicat azi, în avancronica confruntării de acasă cu Cosenza, de marți seară, un articol laudativ. „La bine și la rău, el e probabil cel mai important pentru jocul Parmei. Iar asta o susținem la puțin timp după criticile pe care extrema română le-a primit în urma prestației de la Como: câteva ocazii clare ratate pentru Parma și imprecizie în ultima pasă.

Se mai întâmplă un joc mai slab. Dar Dennis traversează un sezon consistent. Pe lângă cele 10 goluri pe care le-a înscris până acum, a semnat nu mai puțin de 5 pase decisive pentru coechipierii săi. Dar mai ales Man pare să se fi inserat la maximum în acel «grup», care este adevărata armă câștigătoare în mâinile antrenorului Fabio Pecchia", scrie sursa citată.

Pecchia: „Man n-are nicio problemă musculară"

Agenția Parmalive îl taxase pe fostul FCSB-ist după remiza de sâmbătă (1-1): „Caută prea des finețuri inutile și, în ciuda acestui fapt, în mai multe rânduri a avut șansa de a șuta la poarta adversă. Dar el nu a reușit-o niciodată cu forța potrivită. Pecchia l-a lăsat în vestiar la pauză". Numai că Dennis Man nu a fost subsituit pentru că nu s-ar fi făcut remarcat în primele 45 de minute, ci din cauza unei accidentări.

„Nu este vorba despre ceva grav, are doar o contuzie", a dezvăluit Gazzetta di Parma. Informație confirmată de Pecchia: „Cred că nu se pune probleme ca el să lipsească. A primit o lovitură la pulpă și atât. Nimic muscular și asta îmi dă liniște. Este doar o chestiune de timp până se absoarbe acel hematom".

Parma continuă să fie lider în Serie B, cu un avans de șapte puncte față de Venezia (locul 2, tot direct promovabil) și opt comparativ cu Cremonese (locul 3).

98de meciuri are Dennis Man la Parma, pentru care a reușit 23 de goluri și 11 pase decisive în trei sezoane

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

A leșinat pe bancă! Accident grav pentru un golgheter din La Liga. Care e starea fostului coleg al unui „tricolor”
SPANIA
A leșinat pe bancă! Accident grav pentru un golgheter din La Liga. Care e starea fostului coleg al unui „tricolor”
Noi elogii pentru Luka Modric: „Nu arată ca un jucător de 39 de ani. Mi-este foarte greu să-l țin pe bancă!”
SPANIA
Noi elogii pentru Luka Modric: „Nu arată ca un jucător de 39 de ani. Mi-este foarte greu să-l țin pe bancă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează