INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Pune Rafa Benitez noul antrenor la Napoli? Doi români ar putea rămâne la vară fără tehnician și fără scouterul care i-a recomandat!

Dennis Man și antrenorul Fabio Pecchia se înțeleg foarte bine la Parma / Foto: Imago
Dennis Man și antrenorul Fabio Pecchia se înțeleg foarte bine la Parma / Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 21 martie 2024 17:58 / Actualizat joi, 21 martie 2024 18:16

Campioana Napoli ar vrea să ia de la Parma nu numai pe „principalul” Fabio Pecchia, dar și pe directorul sportiv Mauro Pederzoli! Gazzetta dello Sport a dezvăluit că președintele Aurelio De Laurentiis a obținut o recomandare de la Rafa Benitez, fostul antrenor al echipei azzurra. Pecchia este tot mai aproape să câștige Serie B.

A debutat în Serie A chiar într-un joc contra lui Napoli. S-a scris recent că Dennis Man ar avea o ofertă de 10 milioane de euro de la campioana Italiei, însă, de fapt, mai aproape de o despărțire de Parma nu e golgheterul echipei, ci antrenorul și directorul sportiv al „cruciaților".

Potrivit Gazzettei dello Sport, Aurelio De Laurentiis ar fi pus ochii pe Fabio Pecchia pentru a-i succeda lui Francesco Calzona, care se va întoarce la finele sezonului la reprezentativa Slovaciei. Tehnicianul cu 172 de partide ca mijlocaș, cu 24 de goluri și 5 assisturi în cinci sezoane (1993-1997) și (2000-2001), a lăsat amintiri frumoase pe fostul San Paolo și, aproape sigur, va promova trupa lui Man și Mihăilă în Serie A (Parma e lider detașat).

„Pecchia nu s-ar teme de o experiență în Serie A"

Președintele clubului napolitan a cerut o evaluare și din partea unui fost antrenor azzurro între 2013 și 2015. Rafa Benitez îl cunoștea chiar din acea perioadă pe Fabio Pecchia, ce i-a fost asistent, și i-a dat un aviz favorabil. „Antrenorul spaniol a rămas în relații foarte bune cu De Laurentiis, iar președintele azzurrilor are mereu o mare încredere în opinia sa.

Schimbarea care va transforma fotbalul definitiv » Când se va aplica planul lui Wenger
REGULAMENT
Schimbarea care va transforma fotbalul definitiv » Când se va aplica planul lui Wenger

Benitez a dus Napoli într-o nouă dimensiune internațională, cumpărând jucători de talia lui Reina, Albiol, Callejon, Mertens, Koulibaly, dar mai ales Higuain. Pe scurt, Rafa este mult mai mult decât un prieten, este o persoană de încredere și ar aproba mutarea. Pecchia, care în anii în care a fost «principal» a dat dovadă de o aplicare feroce, n-are experiență în Serie A.

Și Calzona are o șansă să continue după Euro 2024!

Însă pare să nu se teamă de o eventuală ascensiune imediată. Iar Napoli ar fi în top", explică tot cotidianul roz. Care susține că pe listă drept rivali ar fi Vincenzo Italiano, aflat acum la Fiorentina, Raffaele Palladino (Monza), Francesco Farioli (Nice) și Francesco Calzona, actualul allenatore al squadrei partenopea, al cărui acord se va încheia pe 30 iunie 2024.

De la Parma ar putea veni la Napoli și directorul sportiv Mauro Pederzoli, pe un post rămas descoperit după despărțirea de Cristiano Giuntoli, plecat la Juventus. Pederzoli este cel care a fost la început șeful scouterilor de la Parma și cel care a aprobat transferul celor doi internaționali români Dennis Man și Valentin Mihăilă în 2020 pe Ennio Tardini.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Noua accidentare gravă a lui Courtois, cauzată de „o eroare a creierului”!
BELGIA
Noua accidentare gravă a lui Courtois, cauzată de „o eroare a creierului”!
Un campion mondial șochează: „M-am transferat la Barcelona pentru o femeie și a fost o mare greșeală”
FRANȚA
Un campion mondial șochează: „M-am transferat la Barcelona pentru o femeie și a fost o mare greșeală”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează