INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

Deplasare: jumătate de glob! » Ce fac ruşii pentru un meci de ”B”

Articol de - Publicat sambata, 19 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 19 iulie 2014 12:35

Sahalin, trupă din Extremul Orient, joacă azi la Kaliningrad, cea mai vestică exclavă a Rusiei: dus-întors, distanţa e de 20.000 de kilometri.

Kaliningrad e cel mai vestic mare oraş al Rusiei. Aproape de centrul Europei, situat în Estonia. Azi, de la 18:00, întîlneşte cel mai oriental adversar posibil. Sahalin, echipă din insula omonimă, aflată în continuarea Japoniei. Distanţa între oraşe: 10.000 de kilometri! Dus-întors, dublu.

Cum circumferinţa globului are 40.000 de kilometri, se poate spune că oaspeţii parcurg jumătate de glob pentru un meci de liga doua! Sahalin revine acasă imediat după meci. Şi are un mare avantaj pe teren propriu: a pierdut doar două meciuri în ultimul an. Împotriva Iakutiei, echipă din apropiere. :)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
blaustein
blaustein  •  19 Iulie 2014, 22:08

In Romanika se plang ca nu au bani sa faca deplasarile, vor 2 serii est si vest. Penibil. Cei care nu au bani nici macar de deplasari trebuiesc exclusi. Daca mai sunt 5-6 care indeplinesc criteriile, asta este.... decat sa se desfiinteze an de an cate o echipa aparuta tot de vreun an doi... Trebuiesc gasite alte metode de ajutorare, dar scopul principal al lor este sa scoata banu imediat nu sa creasca jucatorii in perspectiva.

areal51
areal51  •  19 Iulie 2014, 15:52

de cand e Kaliningrad in Estonia breeee??? :)))) e o enclava rusa intre Polonia si Lituania la Marea Baltica.... nasol tare cu copy-paste asta

adi_stelistul
adi_stelistul  •  19 Iulie 2014, 11:18
Postat de djeurofighter pe 19 Iulie 2014, 10:39

Citeste ce-am scris sub tine.

Da, asa e. Altfel ar fi prea gogonata chestia. Trebuia sa ma gandesc ca probabil si cel care a scris articolul stie ce si cum e cu Estonia. Chiar ii cer scuze ca am banuit altceva. :-)

Vezi toate comentariile (16)
Comentează