INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLYMPIQUE MARSEILLE

Deschamps, antrenorul anului în Franţa

Articol de GSP - Publicat luni, 13 decembrie 2010 00:00

Tehnicianul lui Olympique Marseille, Didier Deschamps, a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului în Franţa, premiu acordat de revista France Football după voturile foştilor câştigători ai acestei distincţii, informează site-ul oficial al UEFA.

Deschamps, care a mai câştigat acest premiu în 2003, atunci când pregătea formaţia AS Monaco, i-a devansat pe Jean Fernandez (AJ Auxerre) şi Rene Girard (Montpellier).

"Este o mare onoare, dar meritul este în totalitate al jucătorilor. În cariera mea de jucător am avut mulţi antrenori buni, dar nu-l voi uita pe primul meu tehnician, Jean-Claude Suaudeau. Am petrecut multe ore cu el vorbind despre cum se antrenează", a declarat Deschamps.

În 2009, trofeul a fost câştigat de Laurent Blanc, actualul selecţioner al Franţei, care pregătea în acea vreme echipa Girondins Bordeaux.

Didier Deschamps, în vârstă de 42 de ani, a câştigat în sezonul trecut titlul de campion şi Cupa Ligii Franţei, iar în acest an a obţinut calificarea cu Olympique Marseille în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează