INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Dezvăluiri din vestiarul Italiei: "Fumam alături de Buffon și Prandelli"

Foto: Guliver/GettyImages +2   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 17 aprilie 2017 09:10

Pablo Osvaldo (31 de ani) a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate din perioada în care îmbrăca tricoul naționalei Italiei.

"La națională fumam împreună cu Buffon și cu selecționerul (n.r. Cesare Prandelli)", a declarat Pablo Dani Osvaldo la microfonul Fox Sports Radio.

Atacantul cu 14 prezențe în reprezentativa Italiei este component al unei trupe de rock în Argentina, Barrio Viejo (vezi imagini in GALERIA FOTO), după ce a fost dat afară de Boca Juniors pentru că ar fi fumat în fața colegilor.

"A fost o scuză a conducerii. În contract nu era scris că nu era voie să se fumeze în vestiar", a adăugat vârful care de-a lungul carierei a jucat pentru Huracan, Atalanta, Lecce, Fiorentina, Bologna, Espanyol, Roma, Southampton, Juventus, Boca Juniors, Inter Milano și FC Porto.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  17 Aprilie 2017, 10:23

Pentru ca a trecut si pe la Fiorentina sau Juve, asteptam ca gesepe sa inventeze articole despre el de pe vremea cand "fuma" in vestiar cu Mutu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează