INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Dezvăluiri emoționante despre noul transfer al Barcelonei! Poartă în secret o banderolă pentru Chapecoense și cum l-a șocat pe șoferul său

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 august 2017 15:04

Barcelona a suprins pe toată lumea când le-a plătit 40 de milioane de euro celor de la Guangzhou Evergrande pentru mijlocașul brazilian Paulinho, 29 de ani.

Imediat după transfer, un oficial al clubului chinez a făcut mai multe dezvăluiri despre jucătorul brazilian, spunând că Paulinho i-a lasat mașina și o pereche de căști șoferului său și că și-a adus în China familia pediatrului său, plătind toate cheltuielile. În plus, acesta poartă în secret o banderolă în memoria jucătorilor de la Chapecoense, deși clubul chinez i-a refuzat cererea.

"Nu are deloc fițe. Salută mereu și spune mulțumesc de fiecare dată. Îi place să ofere. De exemplu, i-a dat șoferului său din China mașina sa, un Mercedes. Și i-a dat și o pereche de căști Beats. Puțini sunt așa generoși ca el.

La un moment dat, și-a adus un pediatru privat din Brazilia. Când a văzut că acesta nu se acomodează, i-a adus și familia aici. A plătit școala copiilor și s-a oferit să le achite bilete de avion și cazare la hotel de 5 stele dacă aceștia vor să-i vadă meciurile din deplasare. Ați mai văzut un angajator mai bun ca Paulinho?

Paulinho poartă în secret o banderola pe care scrie «Forca Chape» pentru a-i susține pe cei de la Chapecoense. Asta chiar dacă clubul i-a refuzat cererea de a o folosi", a spus oficialul lui Guangzhou Evergrande, potrivit The Sun.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează