INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIFA

Dezvăluiri incredibile ale lui Blatter: "Au fost trageri la sorți măsluite cu bile calde și reci!" » În prim-plan e o echipă italiană

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iunie 2016 21:17

Fostul președinte FIFA, Sepp Blatter, a acordat un amplu interviu cotidianului argentinian La Nacion în care a făcut dezvăluiri despre cum se desfășurau tragerile la sorți.

Întrebat "Poți falsifica o tragere la sorți, chiar dacă este urmărită de milioane de oameni?", Blatter a răspuns: "Da! Am văzut cu ochii mei. Era vorba de o competiție europeană și una dintre echipe a fost extrasă așa, una italiană.

Bilele sunt fie calde, fie reci, iar cel care le extrage își dă seama ce trebuie să facă. Eu nu am participat. Alți președinți da! Unii au extras chiar ei bilele. Eu am fost curat până la final. Am conștiința curată, n-am încălcat regulile".

Dezvăluirile lui Blatter îl pun într-o lumină proastă pe fostul secretar UEFA, Gianni Infantino, actual președinte FIFA, care a efectuat multe astfel de trageri la sorți.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
zidane92
zidane92  •  14 Iunie 2016, 10:42

Poate ne explica marele blatter cum A BLATUIT TRAGEREA DE LA CM 2014 EL SI CU PLATINI CAND SI-AU PUS TARILE FRANTA SI ELVETIA INTR-O GRUPA RIDICOLA CU ECUADOR SI HONDURAS?

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  14 Iunie 2016, 10:15

A descoperit şi Blatter apa caldă!Păi pt.schema asta l-au dat afară de la grădiniță pe Milițică Dragomir! Dacă ştia de golăneala asta, DE CE A TĂCUT PÂNĂ ACUM????

mvradulescu
mvradulescu  •  14 Iunie 2016, 08:56
Postat de randoom_._ pe 13 Iunie 2016, 18:43

mai bine ne-ai spune cum te umilesti prin irlanda. aia te umilesc in irlanda,in Romania nu te mai vrea nimeni. chiar ca esti un om blestemat. dar chiar meriti sa treci prin toate umilintele astea. auzi la el,vina sa comenteze pe gsp despre fotbal,cand el nu a mai calcat prin Romania de zeci de ani si este mai batran ca burebista. wtf?

Sunt curios ce anume l-a motivat să plece în Irlanda. *** Mare ghinion l-a lovit : să plece la 3000 de km de casă, iar tărtăcuța *** ... Merită compătimit cu sinceritate !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează