INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ELVEȚIA

Dezvăluiri sumbre din comă ale fostului președinte FIFA: „Am văzut îngeri care voiau să mă ducă în Rai. Mi-au trebuit trei luni să realizez că încă sunt viu”

Sepp Blatter, fostul șef al FIFA / Foto: Imago
Sepp Blatter, fostul șef al FIFA / Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 21 martie 2024 16:40 / Actualizat joi, 21 martie 2024 17:36

Sepp Blatter (88 de ani), ex-șef al FIFA (1998-2015), a povestit pentru The Telegraph că, în săptămâna în care s-a aflat în comă indusă pentru a fi operat pe cord în 2021, a văzut moartea cu ochii: „Am avut vedenii și halucinații. M-am întâlnit cu două doamne în alb ce aveau grijă de mine. Le-am spus că nu eram pregătit să mor”.

Au trecut mai bine de opt ani de când a fost înlăturat de la conducerea FIFA, iar Sepp Blatter s-a întors la sediul forului suprem mondial din Zurich. Nu pentru a vizita locul în care a lucrat 17 ani, întrucât oricum are interzis să intre după ce-a fost dat afară, ci ca să facă o poză necesară prezentării noii sale cărți autobiografice intitulată Overtime.

Elvețianul de 88 de ani a rememorat cea mai grea perioadă a vieții, în care a trebui să fie operat pe cord, în 2021. O intervenție chirurgicală foarte delicată, în timpul căreia a văzut moartea cu ochii!

„Am fost aproape să zbor cu îngerii la cer!"

„Am avut halucinații. Am văzut îngeri care voiau să mă ducă în Rai. Mi-au spus că trebuie să mor și că mă așteaptă să mă ia. Le-am spus încă că eu nu sunt pregătit de plecare. M-am întâlnit și cu două doamne adorabile îmbrăcate în alb care aveau grijă de mine, în timp ce respiram conectat la aparate și ele trebuia să schimbe ceva.

Voiau să mă ducă în Rai. Mult mai târziu am înțeles că am fost foarte aproape să zbor cu îngerii la cer. Abia după vreo trei luni, am realizat că încă sunt viu!", a povestit Sepp Blatter, pentru tabloidul englez.

„I-au spus mamei că trebuie să fie un înger"

The Telegraph scrie că nu e prima oară când fostul președinte FIFA a făcut astfel de mărturisire despre moarte. În noiembrie 2015, în perioada în care era judecat pentru corupție și amenințat cu închisoarea din cauza plății de 1,8 milioane de euro făcute lui Michel Platini, Blatter a mai avut vedenii similare sumbre. Se întâmpla în momentul în care a leșinat la mormântul părinților săi:

2027luna iunie este noua scadență a suspendării pronunțate de Comisia de Etică și Disciplină a FIFA. Elvețianul a efectuat deja o primă suspendare pe șase ani

„Eram între îngerii care cântau și diavolul cu focul. Dar erau doar îngerii care mă protejau". Încă de la naștere elvețianul s-a luptat să supraviețuiască și s-a termut că nu va putea să trăiască: "Am venit pe lume prematur. Nu aveam decât 1,25 kilograme la naștere. Știu că cei de la maternitate i-au spus mamei că trebuie să fie un înger".

Totul a fost o vendetă a lui Infantino. A venit la FIFA să distrugă moștenirea lăsată de mine. A transformat Cupa Mondială într-un monstru, cu 48 de echipe participante. A avut ideea absurdă ca CM 2030 să fie găzduit de trei continente și a permis ca Arabia Saudită să se încoroneze ca singura candidată pentru organizarea CM 2030
Sepp Blatter, fost președinte FIFA

Raportul anual FIFA: câți bani au fost alocați FRF și care e suma folosită de către federație din programul de finanțare pentru implementarea VAR
fifa
Raportul anual FIFA: câți bani au fost alocați FRF și care e suma folosită de către federație din programul de finanțare pentru implementarea VAR
FIFA a lansat invitații la licitații pentru drepturile media pentru Mondialele din 2026 și 2030. Ce trebuie să știe cei interesați din România
MEDIA
FIFA a lansat invitații la licitații pentru drepturile media pentru Mondialele din 2026 și 2030. Ce trebuie să știe cei interesați din România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
VardyParty
VardyParty  •  22 Martie 2024, 17:13
Postat de sioux1975 pe 21 Martie 2024, 19:11

Ai gresit visul, cumetre. Era teapa.

Unde merge el, are o escalā scurta in showroom. Vizitare, fotografii, fursecuri. Apoi, destinația finalā.

berlicot
berlicot  •  21 Martie 2024, 20:57

Numai faptul ca te duceai in rai spune ca ai avut un vis frumos. Cu tine o s-o ia liftul in jos, o sa fii coleg de cazan cu Iliescu.

sioux1975
sioux1975  •  21 Martie 2024, 19:11

Ai gresit visul, cumetre. Era teapa.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează