INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Dezvăluiri surprinzătoare ale unui fotbalist român » Putea fi antrenat de Mourinho: "S-a opus galeria, altfel venea!"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 noiembrie 2015 18:37

Fostul atacant al celor de la Sporting, Marius Niculae, a făcut o dezvăluire extrem de interesantă.

Traseul lui Jose Mourinho putea fi cu totul altul dacă suporterii nu blocau transferul său la Sporting, iar atacantul român îl putea avea antrenor

"Mourinho trebuia să vină la Sporting, dar s-au opus suporterii. S-a dovedit că au greșit, Mourinho a luat Liga cu FC Porto pînă la urmă.

În general, suporterii de la Sporting erau foarte exigenți cînd venea vorba despre antrenori sau jucători de la rivalele Benfica și Porto", a zis Marius Niculae la Dolce. 

Jose Mourinho a antrenat în 2000 Benfica, în 2001 a mers la Uniao Leiria, iar în perioada 2002-2004 a fost la FC Porto. Aici a obținut 6 trofee în doar doi ani. A cîștigat două titluri, o Cupă a Portugaliei, o Supercupă, Cupa UEFA și UEFA Champions League.

Marius Niculae a jucat la Sporting între 2001 și 2005, cu care a pierdut finala Europa League 2005, 1-3 cu ȚSKA Moscova.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează